posadka Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 witam wiem ze było dużo wałkowane na ten temat ale żadna z podpowiedzi tzn kodowanie itp nie dały rezultatu dlatego pisze nowy temat po rozłączeniu akumulatora nie działa mi opuszczanie szyb samo domykanie działa czy ktoś miał podobny problem?
pilKOZAK Opublikowano 24 Lipca 2019 Opublikowano 24 Lipca 2019 jak wcześniej działało, a teraz nie to coś mi świta że trzeba było je zamknąć potem otworzyć i trzymać przycisk jeszcze z 10sekund. Bardzo dawno to przerabiałem..., poszukaj jeszcze i domykanie/otwieranie z kluczyka wróciło.
posadka Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Opublikowano 25 Lipca 2019 chyba że trzeba próbować kilka razy aż wreszcie załapie dziś to sprawdzę dziękuje bardzo
corradoowner Opublikowano 25 Lipca 2019 Opublikowano 25 Lipca 2019 Wczoraj to przerabialem u siebie. Adaptacja działa tylko na odpalonym silniku. Na samym zapłonie się nie udało
posadka Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2019 witam czy mógłby ktoś spojrzeć na kodowanie w module komfortu czy domykanie szyb jest dobrze ustawione po odłączeniu akumulatora działa domykanie ale opuszczanie już nie wcześniej było ok wszystkie sposoby i porady z forum już przerabiałem jak włoże kluczyk do zamka wszystko działa domyk i otwiera a z pilota tylko domyka wszystkie szyby są zaprogramowane od środka domykaja się jednym kliknięciem poniżej wstawiam kodowanie modułu komfortu
Rekomendowane odpowiedzi