iKiki Opublikowano 28 Lipca 2019 Opublikowano 28 Lipca 2019 Dzisiaj fatalna przygoda. Ja jechałem prosto on skręcał w lewo na skrzyżowaniu. Uderzył w tylne lewe drzwi i koło. przestawiło mi wózek to pewne biorąc pod uwagę że muszę skręcać lekko w lewo żeby jechać prosto. Co radzicie? Nie chcę zarobić tylko zrobić ją jak najlepiej. Kupiłem ją miesiąc temu produkcja lipiec '99 1.8T AJL Q Sedan w sporcie. Miała cały oryginalny lakier bez rdzy ( nie licząc dóch małych ognisk na drzwiach które miałem zamiar kompleksowo ratować już w tą zimę). Poszukuję serwisu który się na tym zna i zrobi to profesjonalnie i kompleksowo (ustawi ją na prosto i pomaluje tak żeby nie było widać). Na zdjęciach uszkodzenia i przekłamanie prosta jazda -> ustawienie kierownicy *Pierwsze to należy się przywitać w odpowiednim dziale, a potem szukać pomocy.->Nowicjusz Zapraszam również tu ->Regulamin Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Moje Audi - W tym dziale możesz pochwalić się swoim autem." - temat przeniesiony
Sebalbn Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Kolego pomyliłeś działy. Ale tutaj bez ramy sie nie obejdzie jak chcesz na tip top.
Rekomendowane odpowiedzi