piotrek1990pl Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Hej szukam powodu dlaczego nie grają tylne głośniki, samochód nie dawno kupiony. Do tylnych drzwi idą przewody mimo że nie ma elektrycznego opuszczania szyb. Za navigacją w "środku" auta nie ma wolnych przewodów do podłączenia(wiem navi nie ma wyjść na tylne głoś). Z prawej strony górny tylni głośnik brzęczy więc muszą być w drzwiach.
Audipolska Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) Witam, czy udało się rozwiązać problem ponieważ sam taki mam ? Edytowane 13 Października 2019 przez Audipolska
piotrek1990pl Opublikowano 15 Października 2019 Autor Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 13.10.2019 o 19:36, Audipolska napisał: Witam, czy udało się rozwiązać problem ponieważ sam taki mam ? Hej, nie dałem sobie spokój z tym. Podejrzewam że wina jest od wzmacniacza w bagażniku. Orientowałem się że on obsługuje suba i tylne głośniki. Ja bym od sprawdzenia wzmacniacza zaczął.
Audipolska Opublikowano 16 Października 2019 Opublikowano 16 Października 2019 No właśnie wiem że sub odpowiada za głośniki w tylnich drzwiach. Gdy sprawdzałem czy jest prąd w głośnikach to zetknąłem plus od głośnika z masą czyli śrubą przy dzwiach to głośniki zaczęły grać lecz za cicho.
Rekomendowane odpowiedzi