pisky Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Witajcie, Mianowicie kupiłem auto z tylko jednym kluczykiem. Wiadomo że jeden zdecydowanie nie wystarczy. Pytałem w ASO, koszt całości to 620zł i trzeba czekać co najmniej 2 tygodnie. W internecie można bez problemu dostać podobne (wyglądają identycznie jak oryginały) kluczyki nawet za 150 - 200zł lecz trzeba dociąć ostrze i zaprogramować samemu. Pytanie czy da się to zrobić, gdzie i za ile. Czy taki kluczyk, dorobiony nie przez ASO, będzie działał? Czy ktoś miał już ten problem? Pozdrawiam.
platiniumm Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 kolego ten post nadaje sie do dzialu elektryka i ..... a moze ci chodzi o klucz do kol zeby dorobic koszt dorobienia i zaprogramowania kluczuka to 170 zl
pisky Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Dobra - pomylilem dzialy, przepraszam. Wlasnie czytalem twojego posta i juz wszystko wiem. Niestety ja rowniez nie posiadam pinu do kluczyka. Auto jest z roku 2001. Jeszcze tylko pytanie, kto mi to zrobi w Krakowie. Dzieki. Ps. Sorry za nie polskie literki.
stanlej Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 kto mi to zrobi w Krakowie. w carefur na zakopiance:)
ikceduh Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 W tesco przy kapelance, wczoraj dorobiłem 130.-
Rekomendowane odpowiedzi