KPanicz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam.Czy ktoś może próbował lub zamontowal zestaw intercooler piping dedykowany do b6 1.8T do auta b7 2.0tdi???Wiem że się różni ale może niektóre elementy będą pasować np rura z miejscem na czujnik intercoolera...Czy też można zakupić dedykowany zestaw do tego silnika??? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez KPanicz
K4rol81 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Nie kupisz dedykowanego zestawu do 2.0 tdi, rzuć okiem na mój temat, niedawno zakładałem fmic do 2.0 tdi 16 v 1
marcin4x4 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, KPanicz napisał: Witam.Czy ktoś może próbował lub zamontowal zestaw intercooler piping dedykowany do b6 1.8T do auta b7 2.0tdi???Wiem że się różni ale może niektóre elementy będą pasować np rura z miejscem na czujnik intercoolera...Czy też można zakupić dedykowany zestaw do tego silnika??? .. nawet nie wiem jak komentować takie pomysły.... sory ręce opadają. Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez marcin4x4
Rekomendowane odpowiedzi