Jacktdi99 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Witam, pacjent jak w wyzej b8 oska awant Caha 170ps po pewnym gotowcu , ale nosze sie z zamiarem modów, dręczy mnie tylko.. jakie wynki jestem w stanie osiagnac przy tym modelu, jakie turbo? , sprzegło? , układ paliwowy? ,nie moge znalesc nigdzie pomodzonych caha wiecej niz program , czy tych motorow nikt nie tuninguje ? planowany budzet ok 10tys prosze o sugestie , ps. mam stare b5 tdi 230ps ktore jedzie jak szalone chciałbym aby b8 miała podobnie
xardas654 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Te silniki dają się kręcić do 220 kucy jak zdrowy motor, generalnie więcej nie opłaca się wyciągać. Lepiej zmienić silnik na 3.0. Pozdrawiam
Jacktdi99 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Opublikowano 4 Września 2019 napisz prosze dlaczego wg Ciebie sie nie opłaca?, jezeli chodzi tylko o trakcje to pomijam ten fakt, nie interesuja mnie starty spod swiateł tylko dobre przyspieszenie na wyzszych biegach iC ,turbogtb22, sprzegło +kevlar, =program ktos jest w stanie badz sie orientuje jakie wartosci mozna osiagnac, ?, mam bardzo zdrowa bude i silnik dlatego zmiana auta raczej nie wchodzi w gre ..
Rekomendowane odpowiedzi