Korton555 Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Hej Ma ktoś rozpiske co powinno się robić/wymieniać i przy jakim przebiegu? Chodzi mi to co ASO wykonuje przy określonych przeglądach. Chodzi o silnik 2.0 tfsi
Langista Opublikowano 4 Września 2019 Opublikowano 4 Września 2019 Masz dziennik serwisowy w aucie? Tam jest właśnie rozpisany cały program serwisowy. W Googlach znalazłem ale nie dla 2.0 tfsi niestety..
Korton555 Opublikowano 4 Września 2019 Autor Opublikowano 4 Września 2019 13 godzin temu, Langista napisał: Masz dziennik serwisowy w aucie? Tam jest właśnie rozpisany cały program serwisowy. W Googlach znalazłem ale nie dla 2.0 tfsi niestety.. Yyyyy co to jest dziennik serwisowy? Bo jak wszedłem w ustawienia samochodu to mi pokazuje za ile następny przegląd itd, ale nie takie informacje jak co 60tys km olej w dsg, co X km świece, itd, itp
Langista Opublikowano 5 Września 2019 Opublikowano 5 Września 2019 To taka książeczka serwisowa, czasami zostaje to po poprzednim właścicielu wraz z resztami dokumentów.
Korton555 Opublikowano 5 Września 2019 Autor Opublikowano 5 Września 2019 9 minut temu, Langista napisał: To taka książeczka serwisowa, czasami zostaje to po poprzednim właścicielu wraz z resztami dokumentów. A to chyba mam, nie zagladałem tam jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi