Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podświetlana gałka zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie mam żaróweczkę wyjęta bo mi się spaliła i muszę nową diodę kupić temat był nawet poruszany;p ale mogę wstawić zdjęcie bez podświetlenia

Opublikowano

Opisuje to co mam i widzę. Żadna reklama, gościu robi dobą robotę i tyle.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:37_________________________________________________Zdjęcie będzie 04.07. bo syn ma aparat na obozie.[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:40_________________________________________________[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 10:45_________________________________________________Ja też jestem za oryginałem, ale w tym przypadku się złamałem. Bo pasuje jak cholera.

Opublikowano

Aluminium, skóra, super wykonanie. Naprawdę polecam, założyłem i jestem w szoku. To powinien być patent AUDI.

http://moto.allegro.pl/audi-podswietlana-led-galka-biegow-a4-a6-b4-b3-80-i1622322681.html

Kiedyś klientowi taką montowałem. Gałka wytoczona z drewna i obszyta średniej jakości skórą. Ogólnie w skali 1-6 dałbym 3.

To może ja się wypowiem. Obszywałem taką gałkę chłopaczkowi z A3 klubu. Gałka faktycznie wytoczona z drewna, kawałek kabelki i jedna najprostsza dioda zalana byle jak klejem. Skóra to cienki paździerz i to chyba jeszcze meblówka :sick3:

Ta gałka w ogóle nie wygląda takie jest moje zdanie. Na szybkości wymyśliłem 45484545486 lepszych sposobów na wydanie 89 zł :P

Opublikowano

Pasuje, tak samo jak świni siodło :facepalm:

Opublikowano

Kiedyś klientowi taką montowałem. Gałka wytoczona z drewna i obszyta średniej jakości skórą. Ogólnie w skali 1-6 dałbym 3.

mam i niestety muszę się zgodzić po ok 30 tys gałka jest wytarta nie mówiąc o tym że pierścien ten na dole alu już kleiłem i tą góre z ikonkami też bo się odkleiła

szału nie ma w każdym razie...

Opublikowano

oryginalnie podswietlana to jest w bmw M3 E46 i tam robi robote, w audi diodki podswietlaja konsole srodkową i jest git.