Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Podświetlana gałka zmiany biegów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja na zywo nie widzialem,ale moze sam takie cos zapodam :evil: widzialem ze ktos na forum mial takie cos wstawione...ale nie pamietam kto.

Opublikowano

A nie będzie Wam przeszkadzało to podświetlenie w nocy ? Bo mi by przeszkadzało.

Opublikowano

wyczytalem ze ponoc wogole nie razi te swiatelko ale jednemu moze nie przeszkadzac a drugiego bedzie draznic to, taka troche indywidualna sprawa.

Opublikowano

ja mam taka

jestem w pelni zadowolony

skora dobrej jakosci ( 0 sladow zuzycia po ponad roku i ok 50 000km )

podswietlenie sie nie chrzani, nie przeszkadza w nocy, nie razi, dobrze komponuje sie z kolorem podswietlenia deski rozdzielczej

galka wygodna :)

ogolnie produkt dobrze wykonany i dobrze wygladajacy

ja mam taka;

1 2 3

Audi

4 5 R

polecam w 100% ten produkt ;)

Opublikowano
:thumbdown: a fe taki mod - nie polecam, chyba że pod wiejskie disco...Za bardzo się choinka robi (bez urazy dla posiadaczy takowego gadgetu)
Opublikowano

Zrobiliby identyczna jak s-line do B6 to bym moze sie zastanowil. A ze nie robia to dziekuje.. :hi:

Opublikowano

Z białym podświetleniem jest OKI.

Opublikowano

Z białym podświetleniem jest OKI.

Zależy jakie masz podświetlenie we wnętrzu. Do czerwonego zakładać gałkę z białym to niebardzo :confused4:

Opublikowano

Mam białe z czerwonym :) tacho białe reszta czerwone - ale i tak nie będę zakładał

Opublikowano

Witajcie :hi: też miałem chwilę zastanowienia zanim sobie założyłem podświetloną gałkę. Kwestia gustu mi osobiście podoba sie, zależy jaki dacie wzór i kolor podświetlenia ja mam taki kolor jak wszystkie inne podświetlane elementy i jest ok. Ze wzorem też można przesadzić i dlatego ja mam standardowo oznaczenia biegów. Jestem zadowolony ze swego wyboru. :good:

Opublikowano

po zakupie mialam taka gale(pomijajac fakt,ze poprzedni wlasciciel mial ja z wlasnym logo),ale cos sie posralo i sie robilo spiecie(gasla mi deska rozdzielcza-ponoc przyczyna bylo zle podpiecie

suma sumarum,odpielam w pierony-nie podobalo mi sie

i jak narazie zostala glupia galka-musze to wymienic,ale ciagle brak czasu-i nowej galki ;)

Opublikowano

Kiedys tez myslalem o czyms takim, bo nie moge znalezc galki skorzanej do skrzyni 5-tki. Narazie szukam dalej, ale dajcie foty jak ktos zrobi.

Opublikowano

Też zamówiłem sobie taką gałkę :good: przyjdzie za parę dni ,jak założę to wrzucę fotki :hi:

Opublikowano

Kiedys tez myslalem o czyms takim, bo nie moge znalezc galki skorzanej do skrzyni 5-tki. Narazie szukam dalej, ale dajcie foty jak ktos zrobi.

do wyboru http://moto.allegro.pl/item586505395_audi_skora_podswietlana_a4_a6_b4_b3_80_c5_c4.html :hi:

Opublikowano

Chodzilo mi o to ze szukam ori skorzanej, najlepiej s-line, a ze nie moge znalezc to zastanawialem sie nad podswitlana, ale wolalbym ori!

Opublikowano

Chodzilo mi o to ze szukam ori skorzanej, najlepiej s-line, a ze nie moge znalezc to zastanawialem sie nad podswitlana, ale wolalbym ori!

aaaaa,no to na alle narazie takich brak-sam szukam... :hi: