Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Standard A4 B5 1,9TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Silnik to AFN 1,9 TDi 110 KM

Wyposażenie:

-2 x pp

-2 x elekt. szyby

- klimatronik

- radio standard gamma

- radio CB Intek

- nagłośnienie standard

- podgrzewane siedzenia

- nowe reflektory soczewkowe(zdjecia sprzed zmiany niestety niemam)

- niestety nieskładana kanapa (jeśli miałbym składaną to wymiana jest typu plug&play bo za siedzeniem w bagażniku jest blacha i pewnie trzeba by się jej pozbyć coś jeszcze??)

- zamiast odtwarzacza cd transmiter Fm firmy pentagram (siedzi w radiu w miejscu kasety)

proszę oceniać

f69d92692d98dc37m.jpg

dcc64c8f35199012m.jpg

1bf1168d8fe106f1m.jpg

c8a8612aff27e805m.jpg

719a7c27cd8cfc1fm.jpg

1fd6d1cbe8540d56m.jpg

kropka nad głośnikiem to jakiś pyłek kurzu

bd9dcc293cbcdffam.jpg

Opublikowano

no i jeździć :good:

felunek?

Opublikowano
  • Autor

jak sie znajdą fundusze to oczywiscie bedzie jak narazie stalowki z kolpaczkami ten zestaw co jest tylko w garazu so felgi z letnimi oponkami

Opublikowano

Jeżeli chodzi o podgrzewane lusterka to powinny ci działać po włączeniu ogrzewania tylniej szyby. Poczytaj na forum o matach grzewczych.

Opublikowano
  • Autor

a jak sprawdzic czy rzeczywiscie sa one podgrzewane bo jesli sa to niedzialaja

Opublikowano

- elektryczne podobno podgrzewane lusterka (ale chyba nie działają) i tu pytanko jak sprawdzić czy rzeczywiście są grzane i jak się je załącza

ładna czerwona bestia :good: bedziesz musiał po prostu zdjąc wkład lusterka i sprawdzic czy masz zamontowane maty grzewcze i czy napiecie na kabelkach jest,jesli występuje to masz maty spalone.A grzanie w Twoim roczniku załacza Ci sie pewnie po kluczyku co przy wymiane mat jesli bedziesz planował przerobisz sobie na załaczenie razem z tylną szybą.W tych wątkach zbajdziesz wszystko na ten temat :wink4::good:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_demontaz_wkladu_lusterka_oraz_wymiana_mat_grzewczych-t59600.0.html oraz http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_przerobienie_podgrzewania_lusterek_po_kluczyku_na_grzanie_po_tylnej_szybie-t56629.0.html
Opublikowano
  • Autor

solarek dziki wielkie teraz sobie z tym poradze pozdrawiam

Opublikowano

solarek dziki wielkie teraz sobie z tym poradze pozdrawiam

nie ma sprawy :hi: pozdrawiam niechaj kólka zawsze Ci sie kręcą :cool1:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

i już wykombinowałem że radio CB wlącza mi sie po przekreceniu zaplonu podpiąłem się pod to zwykłe radyjko[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2009, 18:57_________________________________________________Koledzy mam pytanie posiadam takie głośniki Pioneer TS-A1703i ale niewiem czy opłaca sie je montować albo w pólke albo drzwi ale raczej w półke bo mniej zabawy jak narazie proszę o opinie. mam jeszcze jedno pytanko jak podpiąć jakiś wzmacniacz pod oryginalne radio gamma cc ponieważ takie posiadam a jako takiego wyjscia na wzmacniacz ono niema ponieważ żadne ekranowane kable niewychodzą

Opublikowano

będzie

Opublikowano
  • Autor

ale co bedzie?? jak podpiąć jakiś wzmacniacz pod radio gamma skad wziąć sygnał??

Opublikowano

blizniacza siostra mojej A4 wiec masz piekny wozek :evil:

Opublikowano
  • Autor

hehe dzieki wielkie i pozdrawiam:D

Opublikowano

witam, fajna furcia:] mam takie pytanie dlaczego jedne audi z silnikiem, 1.9 tdi 110km ma na liczniku 220km/h a inny ma 260???? nic nie rozumiem, tylko prosze sie nie smiac, ja po moja audiczke jade dopiero w sobote dlatego tak pytam;/

Opublikowano

szczerze mowiac to sam nei jestem pewny ale z tego co mi sie zdaje to te ktore maja FIS maja licznik do 260 i wszystkie a4 z motorkiem 2,5

Opublikowano
  • Autor

tak jak widać to ja mam 220 i niewiem jak jest z innymi ale te ktore maja 1,9TDi to raczej ,aja 220 chyba ze te nowsze ktore mialy 130 km to maja 260

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

ładne auto :good: mimo, że czerwony :decayed:

co do licznika to diesele przed liftingiem w 1998r miały 220 na liczniku a po 1998 miały wszystkie 260. A wzmacniacza do radia gamma na 99% nie podłączysz.

Ale odgrzałem kotleta :kox:

Opublikowano
  • Autor

ładne auto :good: mimo, że czerwony :decayed:

co do licznika to diesele przed liftingiem w 1998r miały 220 na liczniku a po 1998 miały wszystkie 260. A wzmacniacza do radia gamma na 99% nie podłączysz.

Ale odgrzałem kotleta :kox:

no tak i to konkretnie a czemu uwazasz ze niepodłącze ??
Opublikowano

no bo skoro nie ma wejścia to chyba nie da rady... a podłączyłeś?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

no jeszcze nie wyjscia jako takiego niema ale tył jest aktywny wiec jakis sygnal musial tam dochodzic a jak tak nieda rady to wezme sygnal z przednich glosnikow i podlecze do wzmacniacza pod wej wysokonapieciowe czyli high input[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 20:42_________________________________________________mam problem a mianowicie jak jadę powyżej 2 tys obrotów jest ok kontrolka zapala się na poziomie 1,5tys/min i gaśnie powyżej 2 tys problem się zaczął kiedy zmieniłem termostat wcześniej był otwarty i silnik się nie dogrzewał praca na około 70stopni jak zmieniłem termostat temperatura jest Oki ale olej. olej zmieniony z motul 6100 synergi na valvoline max life oba 10w-40 oczywiście wymieniony filtr oleju z filtrona na boscha i wymieniony czujnik oleju jakie powinno być prawidłowe ciśnienie w afn bo u mnie jest na jałowym 0,15 MPa a na obrotach ok 0,5 vag niepokazuje żadnych błędów w silniku co może być nie tak silnik to AFN 110 KM rok 1996 audi A4