Tomatom91 Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Witam forumowiczów pisze z taki pytaniem czy może ktoś mi podpowiedzieć jak wyłączyć ten komunikat service in vcdsem? Z góry dzięki.
Dev Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 4 minuty temu, Tomatom91 napisał: Witam forumowiczów pisze z taki pytaniem czy może ktoś mi podpowiedzieć jak wyłączyć ten komunikat service in vcdsem? Z góry dzięki. a co ? masz skośnooką wersję ? przeciez masz wszystko jak tylko odpalisz program
Tomatom91 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 Tak mam dlatego pisze z zapytaniem jak to wyl
Tomatom91 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 6 minut temu, Dev napisał: a co ? masz skośnooką wersję ? przeciez masz wszystko jak tylko odpalisz program Tak mam dlatego napisalem na forum Z prośba o pomoc
Góral65 Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Jest jeszcze coś takiego w prawym górnym rogu "Szukaj"
Tomatom91 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 26 minut temu, Góral65 napisał: Jest jeszcze coś takiego w prawym górnym rogu "Szukaj" No ale w tym temacie co podałeś nic nie pisza jak wyłączyć service in dlatego prosze o wskazówki co trzeba zrobic zeby to znikneło
Rekomendowane odpowiedzi