Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34dih47.jpg
  • Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiek sprawdziłem te moje oponki i mają index 91 H więc do 210km/h. i są "Made in France".

Słuchaj i proszę daj znać czy byś je brał i kiedy byś mógł mi dać kaskę jeżeli tak, bo dziś zadzwonił do mnie jakiś typ i by je wziął ale chce je zobaczyć najpierw i jutro będę jechał do Gdańska to po drodze mam mu pokazać w Elblągu.

Obiecałem tobie więc narazie nie zgadałem się z nim konkretnie ale mam zadzwonić do niego jutro co i jak.

Mógłbym tobie jutro pokazać najpierw i byś mi powiedział czy i kiedy byś je brał...

Daj znać co to bym wiedział co robić...

pozdro

Opublikowano

index 91 H więc do 210km/h.

jemu wystarczy do 100 bo jak emeryt jeździ :polew:

Opublikowano

NO to wróciłem ... całe szczęście że jest coś takiego jak HDD Regenerator ;)

Wojtek ja tak wszystkie lampki mam na auto ;) i niec się nie dzieje, poważnie to zajmij się tematem bo szkoda by autko poszło z dymkiem.

Chłopaki ci co byli na ostatnim spocie...

Nie wiem czy to możliwe bo mój to 2004 ale według tego

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html

Mój ma pakiet s-line z rocznika modelowego 2003 tylko oznaczeń na listwach nie mam ale wyczytałem też że można było zamówić bez wszelkich oznaczeń...

Co do środka to Bart-S nie podaje pełnych info ale te ostatnie zdjęcie s-lina w jego poście jest dokładnie tak jak moje...

...felgi i opony też mam jak on pisze od pakietu s-line z rocznika 2003 "7,5J x 17, opony 235/45/R17"

aha no i sprawdziłem tą wklejkę i z tego co mówiliście to mam seryjne -20 zawieszenie bo mam wpis "1BE"

... więc dalej nic nie wiem choć wszystko pasuje do pakietu s-lina z 2003 ...

A ja ci powiem że kupca (twego) nowego auta nie brał auta z opcją wewnętrzną lub/i zewnętrzną tylko skorzystał z możliwości zakupienia pewnych jego elementów. Pakiet S-line bardzo wyraźnie podwyższał cenę auta...

Opublikowano

Grzesiek sprawdziłem te moje oponki i mają index 91 H więc do 210km/h. i są "Made in France".

Słuchaj i proszę daj znać czy byś je brał i kiedy byś mógł mi dać kaskę jeżeli tak, bo dziś zadzwonił do mnie jakiś typ i by je wziął ale chce je zobaczyć najpierw i jutro będę jechał do Gdańska to po drodze mam mu pokazać w Elblągu.

Obiecałem tobie więc narazie nie zgadałem się z nim konkretnie ale mam zadzwonić do niego jutro co i jak.

Mógłbym tobie jutro pokazać najpierw i byś mi powiedział czy i kiedy byś je brał...

Daj znać co to bym wiedział co robić...

pozdro

ogłaszam wszem i wobec że oponki biorę... żeby się kolega nie przejmował że zostanie na lodzie :wink4: - pod koniec lutego wezmę bo kasę jakąś dostanę :wink4:

a przy okazji WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU WAM, WASZYM RODZINOM i o rok starszym samochodom :tongue4:

Opublikowano

A ja ci powiem że kupca (twego) nowego auta nie brał auta z opcją wewnętrzną lub/i zewnętrzną tylko skorzystał z możliwości zakupienia pewnych jego elementów. Pakiet S-line bardzo wyraźnie podwyższał cenę auta...

No już się dowiedziałem wszystkiego od naszego kolegi Bart-S z forum twórcy tego tematu o s-linach że rzeczywiście nie ma mowy o s-linie. Mój ma tylko niektóre pakiety które pokrywają się z s-linem jak zawieszenie, felgi , pakiet oświetleniowy, fotele itd...

jednak nadzieja matką głupich...

Opublikowano

nie przejmuj się... o szybach tylnych w elektryce 90% B6 i B7 (nawet RS4) może tylko pomarzyć...

podświetlanie nóg też fajna rzecz a 1BE znacznie podwyższa walory estetyczne... tym bardziej że masz 17tki...

Opublikowano

nie no ale fajnie było "mieć" s-lina przez dwa tygodnie :wink4:

Opublikowano

nie no ale fajnie było "mieć" s-lina przez dwa tygodnie :wink4:

zawsze możesz zrobić małe rezanko :decayed:

Opublikowano

... tym bardziej że masz 17tki...

17stki fajnie wyglądają przy delikatnie opuszczonym autku

Ma ktoś z Was parę części do kompa na zbyciu- płyta główna z prockiem- 2,2 CELERON lub odpowiedniki i zasilacz

lub cały zestaw za nie duże pieniądze :( który gdzieś sie tam wala po piwnicy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kto był dziś w Stegnie B6 z ramkami klubowymi na blachach NE a później widziałem też auto pod TESCO w Nowym Dworze GD ~15 (nie pamiętam czy było to to samo A4) :mysli:

Opublikowano

No już się dowiedziałem wszystkiego od naszego kolegi Bart-S z forum twórcy tego tematu o s-linach że rzeczywiście nie ma mowy o s-linie. Mój ma tylko niektóre pakiety które pokrywają się z s-linem jak zawieszenie, felgi , pakiet oświetleniowy, fotele itd...

jednak nadzieja matką głupich...

Na twoim miejscu bym nie odpuszczał bo zmienił bym listwy na aluminiowe i progi i poza tapicerką będzie ... prawie jak S-line wewnętrzny

Ma ktoś z Was parę części do kompa na zbyciu- płyta główna z prockiem- 2,2 CELERON lub odpowiedniki i zasilacz

lub cały zestaw za nie duże pieniądze :( który gdzieś sie tam wala po piwnicy :decayed:

Może coś będzie w tym temacie a dokładnie full Komputer DELL (na celeronie) z monitorem zepewne w dobrej cenie - jesteś zainteresowany daj znać.

Opublikowano

Kto był dziś w Stegnie B6 z ramkami klubowymi na blachach NE a później widziałem też auto pod TESCO w Nowym Dworze GD ~15 (nie pamiętam czy było to to samo A4) :mysli:

jakiś tajniak pewnie... może 1.8T ?

może Maniusiek28...

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo może ty być czarny sedan lub c. niebieski avant ;)

Opublikowano

:blink:

przemówił :decayed:

Opublikowano

No chłopaki ode mnie najlepszego w nowym roku i co by autka służyły :D ja obecnie smigam vw transporterem w robocie :D ale brak Audi tu okropnie ;(

Opublikowano
  • Autor

Hyhy bez cFaniakowania mi tu :decayed: Tak zapatrzyłem się na ramki że nawet nie zapamiętałem koloru... :gwizdanie: Jest ktoś w Emblongu kto potrafi ustawić kąt synchronizacji w 2.0TDI na 2 wałkach ??

Opublikowano

coś mi się wydaje ,że niema takich magików w mieście

Poczytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/b7_blb_swap_uszkodzonego_silnika_blb_na_bkd-t73643.0.html jest tam napisane gdzie robił swapa ,więc mechanik może ogarnia takie rzeczy :>

Opublikowano

Na twoim miejscu bym nie odpuszczał bo zmienił bym listwy na aluminiowe i progi i poza tapicerką będzie ... prawie jak S-line wewnętrzny

No nie wiem :mysli: ale aż tak bardzo mi nie zależy... będę świadom że brak karbowanej kiery i podsufitki...a szkoda mi by było wywalać kasę na to...

myślę że lepiej już nie mieć s-lina niż dołożyć oznaczeń i zrobić "wieś tuning" bo trochę bym się tak czuł... :kwasny:

może następny będzie s-line :good: