Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Adam wszystkiego najlepszego :kwiatek: wypije jutro twoje zdrowie w ministry of sound :drunk::banan:

a chlopaka udanego zlotu zycze :kox::naughty:

Dzięki Grzesiu. Na taką imprezkę też bym się wybrał :punk:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ja zawijam dzisiaj z ekipa bo cosmic gate gra :kox::naughty:

Opublikowano

Panowie u nas na wylocie z E-ga na Gdańsk koło Statoila na skrzyżowaniu w stronę W-wy wypadeczek i to chyba poważny. Mam nadzieję że damy radę wyjechać :gwizdanie:

Opublikowano
:mysli: coś się wymyśli
Opublikowano

Kurde miałem myć autko a tu taka pogoda, chyba nie ma sensu....jak tam Patryk twoja wypicowana? oczywiście pytam o furkę :gwizdanie:

Opublikowano

Zawsze można polecieć na nowakowo i wyskoczyć za kazimierzowem

Opublikowano

A droga tam :good:? bo ja o swoje wahacze dbam :cool1::polew: ?

Opublikowano

A droga tam :good:? bo ja o swoje wahacze dbam :cool1::polew: ?

dawno tamtędy nie jechałem :decayed:
Opublikowano

kurde nie wiem czy myć te auto czy nie myć :mysli:

Opublikowano

u nas co chwila pada deszcz

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:12_________________________________________________o słońce wylazło

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:13_________________________________________________A może na Malbork polecim

Opublikowano

no ja już jestem u was tzn u teściów i tak patrze ii patrze że chmury idą no ale mam zabłocone autko i mam dylemat :mysli:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:14_________________________________________________

[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:13_________________________________________________A może na Malbork polecim

ja nienawidzę drogi na Malbork - Tczew, więc wolałbym nie :gwizdanie: no i tamtędy dalej a tam na nas maja w 3city czekać?

Opublikowano

To może spotkamy się na orlenie na nowodworskiej i pomyślimy [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:16_________________________________________________ponoć będą czekać

Opublikowano

To może spotkamy się na orlenie na nowodworskiej i pomyślimy [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2010, 09:16_________________________________________________ponoć będą czekać

No nie wiem, a ten typ co miał do nas dojechać się odzywał? mi się wydaje że na Statoilu lepiej bo od razu obczaimy czy ruch puszczają czy trza kombinować...

Opublikowano
:good:
Opublikowano

Dobra chmury uciekły to jadę na shella obmyć , narka

Opublikowano

dozo

Opublikowano

wiem że nie ten dział ale może chłopaki z miasta coś mi poradzą, dzieje sie tak jak ruszam od 0 na maxa cisnę to zatrzymuje sie na 70km/h i 3tys obrotów i jak by ni miał mocy puszcze gaz i wcisnę nie idzie musze chwile przejechać i sie odwiesza jak przyspieszam to tez potrafi sie "za ciąć" na Vagu wyszło takie cos

"00575 - ciśnienie w kolektorze ssącym

08-10 - granica regulacji przekroczona - sporadycznie"

a spalanie dziś sprawdziłem i wyszło 11,5 litra w miescie a autka nie oszczędzałem

Opublikowano

Sprawdzil bym przeplywomierz moze masz przytkany, poszukaj w dziale technicznym mozna samemu oczyscic ja tak z ojcem w jego 2.5 zrobilem

Opublikowano

Sprawdzil bym przeplywomierz moze masz przytkany, poszukaj w dziale technicznym mozna samemu oczyscic ja tak z ojcem w jego 2.5 zrobilem

...........aż w końcu kupiliśmy nowy........ :naughty:
Opublikowano

A ja obstawiam zapieczone kierownice na turbinie - można je VAGiem rozruszać i zobaczyć czy się powtarza, można też zlogować auto i się upewnić ... ale szykuj sie z wyjęciem turbo na stół.

"odwiesza"się w czasie jazdy :mysli: czy raczej po ponownym uruchomieniu silnika.

A tak poza tym prześledź temat

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=18478.msg214639;highlight=00575#msg214639

[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2010, 08:09_________________________________________________

Tata poprawił już problemy z autem?