Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam :mysli:

Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy ;) - na łuku przy fotoradarze

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 423,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam :mysli:

Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy ;) - na łuku przy fotoradarze

Chodzi Ci o wezel "Karczemki", ten ktory obecnie przebudowuja :?:

Opublikowano

Hmm ale tam nie ma statoila :mysli:

Opublikowano

Chyba ze im chodzi o WZ-ke, a nie obwodnice :decayed:

Opublikowano

Chyba ze im chodzi o WZ-ke, a nie obwodnice :decayed:

ale się dogadujecie :polew:

Opublikowano

Dokładnie, jadąc obwodnicą E-ga nie sposób tego minąć, nawet dodatkowy pas zjazdowy ten Statoil posiada :cool1:

Opublikowano

Aaa, to już wszystko jasne. Myśleliśmy, że chodzi o obwodnicę trójmiejską :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Sto lat Adaś i udanych zakupów

Mam pytanie ,o której będziecie w 3 city ,bo dalej byśmy śmigali razem :mysli:

Wyjeżdzamy o 10;00 :wink4: Więc tao koło 11 na obwodnicy u was :gwizdanie:
Opublikowano

chyba jadąc przez Pruszcz bo A.Krajowej do Obwodowej to dzisiaj zatkana była od zjazdu na CHEŁM bo SZADUŁKI w remoncie

Opublikowano

Coś się wymyśli :kox:

Opublikowano

chyba jadąc przez Pruszcz bo A.Krajowej do Obwodowej to dzisiaj zatkana była od zjazdu na CHEŁM bo SZADUŁKI w remoncie

Rzeczywiscie teraz najlepiej jest chyba przez Pruszcz :gwizdanie:

WZ-ka remont, kartuska nad obwodnica- remont, Jabloniowa(kolo szadulek)-remont, straszyn remont :polew:

Opublikowano

A wy kiedy wylatujecie

Opublikowano

Podobno czekaja na Was, ale nikt nic nie wie :disgust:

Opublikowano

Jabłoniowa już otwarta od ostatniego sierpnia. A co do Armii Krajowej, to pod koniec, na górze, zawsze są korki, taki już "urok" tej ulicy :> Nie wiemy jeszcze kiedy wylatujemy, Fazy na spocie proponował, żeby się z Wami na trójmiejskiej obwodnicy spotkać i pewnie tak zrobimy jak już coś ustalimy :> A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk? Czy macie może w planach jakieś boczne drogi?

Opublikowano

Fazy na spocie proponował, żeby się z Wami na trójmiejskiej obwodnicy spotkać i pewnie tak zrobimy

:kox:

fajnie będzie :wink4: Jak coś będziemy dzwonić [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 21:17_________________________________________________

A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk? Czy macie może w planach jakieś boczne drogi?

:mysli::good:
Opublikowano

Ja ostatecznie podzwonię do chłopaków rano i pewnie wystartujemy razem jak by co to na was poczekamy na matarni tylko o której będziecie :mysli:

Opublikowano

Postaramy się być jak najszybciej O 10 wylatujemy .

Czekam rano jeszcze na tel od filip1001 jak zdąży to dołączy

W razie co to z tej listy nr . aktualny http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=26.0

Opublikowano

A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk?

Siema,

ja tam bym był właśnie za tą trasą no chyba że wy "miejscowi" znacie coś lepszego :wink4:

Opublikowano

Adam wszystkiego najlepszego :kwiatek: wypije jutro twoje zdrowie w ministry of sound :drunk::banan:

a chlopaka udanego zlotu zycze :kox::naughty: