Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj brat w sobote kupil rover'a 75 w kombii ponoc fajny nawet, wiem ze jest w egu a ten jego to taki srebrno niebieskawy 2001 :naughty:

Coś tu nie pasi... powinieneś z bratem na marki się wymienić i było by wszystko w normie ;)

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taa :decayed: on sie smieje ze rover kupil to bedzie mogl do pierwszej strefy wjezdzac :kox:

Opublikowano

rowerem to i po parku można śmigać :evil:

Opublikowano

Co tu taka cisza :decayed:

Opublikowano

Patryk,

weź zrób jakiś porządny tytuł wątku o koszulkach - niech się ludzie deklarują, wpłacają i kasę i dziergamy te koszulki W KOŃCU :cool1:

Opublikowano

widzicie potrzebowaliscie damskiej reki czy co :decayed: Monika ma racje wiec do dziela :kox:

Opublikowano

Patryk,

weź zrób jakiś porządny tytuł wątku o koszulkach - niech się ludzie deklarują, wpłacają i kasę i dziergamy te koszulki W KOŃCU :cool1:

chłopaku ... a spróbuj tylko nie ruszyć tematu ... już "damska rączka" Cie dosięgnie :bicz: :bicz3:

Opublikowano

Adaś... spać... żebyś później nie zasnął :cool1:

Opublikowano

Jeszcze z 45 minut i spadam ... faktycznie zdrzemnę się :>

Kuzyn w nocy jechał do PL fordem Mondeo CDTI (2006r.) i mu kontrolka (spiralka) wyskoczyła :doh1: i dzwoni co to może być czy może jechać ... to mu mówię kup se chłopie audi :evil: :th:

Opublikowano

Jeszcze z 45 minut i spadam ... faktycznie zdrzemnę się :>

Kuzyn w nocy jechał do PL fordem Mondeo CDTI (2006r.) i mu kontrolka (spiralka) wyskoczyła :doh1: i dzwoni co to może być czy może jechać ... to mu mówię kup se chłopie audi :evil: :th:

TDCI jakby co :gwizdanie: i odczepić się od Forda ja miałem i mi żadne spiralki nie wyskakiwały :tongue4:

Opublikowano

taaa TDCI ma młody rocznik ponoć poprawiony ale poczytałem i te młodsze roczniki to leciały pod kątem wtrysków i pompy wtryskowej na potęgę a objawiało się to ową spiralką.

Opublikowano

... niebawem będzie autko :wink4:

kiedyś to nastąpi :decayed:

Opublikowano

No to namierzyłem Adasiowego s-lina dziś na mieście :gwizdanie: a się nie chwali na forum chłopina...

ps. Adaś, nie czarny? łeeeee :kox:

Opublikowano

:oczko:

po za czarnym w grę wchodziły delfin grau i atlas grau trafił się delfinek

autko ma swoje słabostki więc nie ma czym się chwalić jeszcze

Opublikowano

a wew też s-line? a i nie pamiętam czy listwy dolne na drzwiach miał s-linowe?

Opublikowano

jeździ paździoch jakoś... ledwo nadążył na autobahn'ie :tongue4:

ale to ogólnie padlina... przebieg tylko niezły :wink4:[br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:23_________________________________________________

a wew też s-line? a i nie pamiętam czy listwy dolne na drzwiach miał s-linowe?

wew nie... ale pewnie to zmieni... choć fotele ma...

Opublikowano

Ada$ melduj co tam za padline zakupiłes :decayed: dawaj mnie tu foty ale to biegusiem :tongue4::naughty: no i co ona tam z wypasu ma oprocz climatronica :dance::lol1::buhaha:??

Opublikowano

We dwa byli i się żaden nie pucował :jerk:

Opublikowano

siedzieli i sie :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: :jerk: na widok auta :)

Opublikowano

Zewnętrznie ma full S-line łącznie z fabrycznym przyciemnieniem szyb - wewnątrz już gorzej - z S-line są tylko listwy reszta to tzw. pakiet ambition czyli sportowa kiera w skórze, pakiet skórki, sportowe siedzenia materiałowe czyli w zasadzie to co u ciebie Bartek tylko korbki z tyłu ale za to 3x ISO-FIX (przód i tył) i deaktywacja poduchy - co do siedzeń żonce banan z twarzy nie schodził bo bardzo wygodnie może sobie ustawić i co ciekawe... zupełnie inaczej - lepiej autem zaczęła jeździć. :good: