Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dziś co niektórzy nie dojechali :kwasny:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 432,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dziś co niektórzy nie dojechali :kwasny:

eh czepiasz sie :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 07:40_________________________________________________poszukiwana b6-stka 1.8t do 30k zł, jakby kto słyszał to dać cynk poproszę :wink4:[br]Dopisany: 10 Marzec 2011, 14:43_________________________________________________Adadur jak tam u ciebie Klima?...bo reszta to czyściła w tamtym roku...planujesz jakieś odgrzybianko?

Opublikowano

Sory panowie ale Pati zastrzyk miała i dała czadu Agnieszce więc trochę musiałem pomóc :wink4:

Opublikowano

a ja standardowo utknąłem z chorym małym...

Opublikowano

Panowie co powiecie na piwnego spota

Termin dogadamy itd . :kox: :kox:

Opublikowano

:good: tylko trza ustalić prędzej termin bo może kolidować z Justyny pracą, a Dawid jeszcze za mały żeby poszedł z tatą na bronksa :naughty:[br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 20:18_________________________________________________

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201012/1291629192_by_krencik_500.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jestem za :) z terminem się dopasuje :)

PS. Wczoraj miałem okazje potrenować zmianę kół :) -> kapeć w przednim prawym. Z powodu większych tarcz przednich musiałem przekładkę z tyłu na przód robić i zapasówkę na tył :). Dzisiaj operacja opony w wulkanizacji przebiegła pomyślnie i oponka wróciła na miejsce, no prawie na miejsce bo została na tyle tak a nóż widelec.

Opublikowano

Ja robiłem przymiarke do nowego felunku :wink4:

Opublikowano

Mi felgi w środe, góra w czwartek przychodzą to w weekend będę już chyba na letnich :naughty: tylko tak się zastanawiam jak tam ze śniegiem będzie w Bukowinie :mysli:

Opublikowano
Adadur jak tam u ciebie Klima?...bo reszta to czyściła w tamtym roku...planujesz jakieś odgrzybianko?

Narazie nic nie planuję ... ale jak było było zainteresowanie to mogę podpytać - ale akcja by dotyczyła serwisu Service Bosch lub koło "Leklerka".

Zainteresowani mogli by się odezwać bym wiedział ile osób jest chętnych. Myślę aby "mocno" zbić cenę za serwis klimy - czyli przepuszczenie przez maszynę a ewentualne braki czynnika były by płatne dodatkowo.

No a o jakiej miejscówie myślisz? :mysli:

Mi felgi w środe, góra w czwartek przychodzą to w weekend będę już chyba na letnich tylko tak się zastanawiam jak tam ze śniegiem będzie w Bukowinie

Zapodaj kamerki z Zakopanego i Bukowiny ale sądze że śniegu nie zobaczysz bo na południu wcześniej się ciepło zrobilo niż u nas.[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 10:24_________________________________________________Grzesiek, Bartek kto z was chętny by odebrać mi naklejki klubowe na zlocie?

jak by ktoś chciał to pisać - sztuka 2,5zł

Opublikowano

Dopisany: 13 Marzec 2011, 10:24_________________________________________________Grzesiek, Bartek kto z was chętny by odebrać mi naklejki klubowe na zlocie?

jak by ktoś chciał to pisać - sztuka 2,5zł

Spoko dorzucisz do paliwa to się przywiezie :wink4::polew:

...a tak poważnie nie ma problemu tylko powiedz kto, gdzie i ile... :cool1:[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 17:40_________________________________________________co do klimy to ja bym się skusił jakby coś atrakcyjnego było...jak nie to sobie jakimś specyfikiem zrobie jak ty w zeszłym roku...

Opublikowano

No a o jakiej miejscówie myślisz? :mysli:

Może Jedynka :mysli:

Chyba że macie jakieś propozycje :decayed:

Opublikowano

Tak żeby tylko nie siedzieć ale w coś pograć :decayed: lotki, kręgle :cool1:

Opublikowano
...a tak poważnie nie ma problemu tylko powiedz kto, gdzie i ile...

No jak kto... slaweq gadżeciaż naklejkowo kubkowy ;)

Wstępnie pytałem o 4 naklejki... więc 10zł - myślę że się zobaczymy jeszcze to dam ci kasę.[br]Dopisany: 13 Marzec 2011, 20:09_________________________________________________haaa właśnie pogodę zapowiadali w czwartek zamiecie śnieżne :polew: a dziś wieczorem 12 st. :good:

Opublikowano

haaa właśnie pogodę zapowiadali w czwartek zamiecie śnieżne :polew:

:blink:[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 07:54_________________________________________________oj coś źle chyba usłyszałeś, w czwartek u nas 6st :decayed:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=68874.msg2263937#msg2263937[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 08:20_________________________________________________tia... wyciągać sie będziemy... ja tam się zastanowię... choć z bąblem nie chce mi się smarować 1300km... no ale zobaczymy co mi powiedzą w wulkanizacji... podobno jakieś łatki na takie rzeczy mają...[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 08:22_________________________________________________

http://www.portel.pl/artykul.php3?i=48581

a to z Patrykiem widzieliśmy :wink4:

Opublikowano

wiecie może gdzie,albo kto możne sprawdzić mi historię auta po vinie,głównie to przebieg mnie interesuje,dzwoniłem do audi w gd,nie podadzą u nas w eg tez nic;/

Opublikowano

wiecie może gdzie,albo kto możne sprawdzić mi historię auta po vinie,głównie to przebieg mnie interesuje,dzwoniłem do audi w gd,nie podadzą u nas w eg tez nic;/

Na A6klub.pl szukaj kolesia o nicku tomkom1 on jest z Olsztyna i mi już jedno autko sprawdzał :decayed: a dokładnie Skodzinę lub jak chcesz to mam do niego nr.GG

Opublikowano

Na A6klub.pl szukaj kolesia o nicku tomkom1 on jest z Olsztyna i mi już jedno autko sprawdzał :decayed: a dokładnie Skodzinę lub jak chcesz to mam do niego nr.GG

mi mozesz podac,chce cos za taka przyjemnosc?[br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 20:31_________________________________________________aha dzieki :notworthy:

Mozesz mi nr.gadu na pw przeslac.Pozdrawiam

Opublikowano
:hi:vauxhall95 dogadaliście się ?