Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kroliek dochodzą do mnie słuchy, że katujesz mi audi :baseball:

byłą audi :decayed:

no sam widziałem jak ostatnio dał się przejechać takiemu burakowi z Bm-ki :polew: :polew:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak myślałem że ona po jakimś staruszku... patrząc na wiek :wink4:

Opublikowano

:naughty: :naughty:

untitled.jpg

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

masakra z tymi cenami...

w zeszłym roku pamiętam że się wkurzyłem że mam 2 komplety felg i płacę jak za zboże... skasowali chyba z 90 czy 100zł (bo coś tam gmerali przy jednej oponie)

w tym roku przekładka na alusach + dziurka w jednej oponie z wyważeniem wszystkiego i to na nowym sprzęcie (z tego co widziałem) 80zł :shocked:

także jakby ktoś chciał to polecam wulkanizację na terenie gazowni (Czerniakowska - przez szlaban i w lewo)... nie dość że wszystko ładnie, tanio, nowy sprzęt (nastawiony na 5gram - nie tak jak u innych) to jeszcze takie szczegóły jak nowe folie do opon, sprawdzanie wysokości bieżnika (nikt mi tego nigdy nie robił), czyszczenie swoich brudów z felg po założeniu, kawkę można wypić, właściciel do pogadania... ogólnie wyczuwalne szanowanie klienta

z minusów to brak maszyny do mycia i brak możliwości zajarania (teren gazowni) :naughty:

a jak ktoś się uprze to przekładkę zrobi za 60zł bo tyle mi policzyli (na hasło "Poczta" chociażby)

ogólnie cennikowo szczegóły:

wymiana kół z wyważeniem 70zł

wymiana opon z wyważeniem na alusach 80zł (ja dałem 60zł)

naprawa dziurki 20 - 35zł w zależności od umiejscowienia i wielkości.

Wydaje mi się że koleś z dofinansowania otworzył jako bezrobotny... działają jakieś 1,5 roku - w każdym razie polecam.

PS: w PKSie też mają przekładki po 60zł :wink4: trochę za dużo tych wulkanizacji na mieście widać :wink4:

Opublikowano

kroliek dochodzą do mnie słuchy, że katujesz mi audi :baseball:

byłą audi :decayed:

ojtam, zaraz tam katuje

Ulepszam :). W następnym tyg planuje zakup turbiny AWX :D

Poza tym dbam o nią, że ho ho. Dziewucha zaczyna być zazdrosna :)

Opublikowano

GRazny masz rację typy są w porządku zajmują się też mechaniką zakład nazywa się WIZUS

prywatnie zajmują się OFFROADem jak by ktoś miał takie ciągoty :decayed: to może z nimi po bajerować

Opublikowano

GRazny masz rację typy są w porządku zajmują się też mechaniką zakład nazywa się WIZUS

prywatnie zajmują się OFFROADem jak by ktoś miał takie ciągoty :decayed: to może z nimi bobajerować

no racja... stało tam jakieś cudo na oponkach terenowych :wink4:

Opublikowano

dbaj dbaj bo warta tego jest dziewuche zawsze znajdziesz a taką lale już nie :decayed::tongue4:

ja miałem cały pakiet na 200KM ale nie zakładałem a można było ;(

Opublikowano

widze sentyment został :naughty:

Opublikowano

widze sentyment został :naughty:

nie dziwie się mu , jak bym miał taka dojebaną furę to bym nie sprzedał ale przycisnęło kolegę i sprzedawał ze łzami w oczach ;(

Opublikowano

nom...

tylko trzeba było włożyć do auta bo leżało w domu:

recaro

pakiet 200PS

felgi 17 cali

navi

carbon

itd.

było mineło

trochę przycisneło a trochę nie mogłem inaczej zakombinować byłoby też dobrze ale wyszło jak wyszło

następne też będzie audi tylko jeszcze nie wiem kiedy i w jakiej budzie :gwizdanie:

Opublikowano

Jeszcze muszę zakombinować dystanse do czanulki ;), jakieś 10-12mm żeby kapsle z tyłu założyć. Do wymiany jest też przepływomierz ale to drobnostka. Chcę zebrać wszystko (sprzęgło -mam, przepływomierz-w ciągu tyg będzie, turbina AWX-jak najszybciej) i zawieźć pod koniec miesiąca na kompleksową robotę do Roberta, niech robi co do niego należy :).

Tak z innej beczki, mam pytanie do kolegów. Czemu mi nie rośnie liczba wiadomości znajdująca się w informacjach przy użytkowniku na lewo? TO jest liczba postów prawda?

Opublikowano

Tak z innej beczki, mam pytanie do kolegów. Czemu mi nie rośnie liczba wiadomości znajdująca się w informacjach przy użytkowniku na lewo? TO jest liczba postów prawda?

tylko dział techniczny się liczy :wink4:

Opublikowano

albo jak jestes rózowa landrynka :polew: piszesz czesc albo witamy w dziale newbie i posty leca setkami :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Wiktor oleje przyszły dopiero dziś więc jutro będę miał je w EB. to się trza jakoś zgadać...

Opublikowano

Wiktor oleje przyszły dopiero dziś więc jutro będę miał je w EB. to się trza jakoś zgadać...

dziś patrzyłem... Motul specyfic + filtr oleju Mann = 148zł... rzeczywiście tanio maja :wink4:

Opublikowano

dziś patrzyłem... Motul specyfic + filtr oleju Mann = 148zł... rzeczywiście tanio maja :wink4:

dzik niby pisze że jak się gdzieś znajdzie taniej to on przebija :naughty: ale ja to zobaczyłem jak już zamówiłem :confused4:

Opublikowano

Spoko mi się nie spieszy, jeszcze z tysiączka mam zamiar zrobić na tym co ma teraz ;).

Może za tydzień na spocie co by nie wozić niepotrzebnie ?

Opublikowano

0c1ca5e84857073c2cca5ba99c7b68d5.jpgDZIURA W BUDŻECIE [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2011, 18:58_________________________________________________

http://www.wiocha.pl/31458,Boski_Alvaro_i_jego_dziunie