Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kiedy byś chciał działać - przed Kaletką jeszcze?

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A kiedy byś chciał działać - przed Kaletką jeszcze?

jeżeli jest taka możliwość choć pogoda nie dopisze .Aha i czy twoje narzędzia wystarczą bo ja nie mam wcale :>

Opublikowano

A ja właśnie zacząłem rezać klimę ;) wywaliłem dzisiaj całą dechę i teraz mam taki industrialny wygląd wewnątrz auta :P jak zdążę wstawię jeszcze dzisiaj nagrzewnicę z obudową :)

Opublikowano

Będziem rwać :naughty:

ja nie dawno też wymieniałem z tyłu amory i w bagażniku szukałem mocowań :no: nic z tego były(są) odkręcane od strony nadkola, no chyba że jutro oblukamy :naughty:

Opublikowano

Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie.

Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę

Może w jakiś dzień się umówimy i ogarniemy temat a amorki wymieniam wszystkie cztery i są kompletne ze springami -30 :rolleyes:

Jak nie zamierzasz ich rozpinać to możemy podziałać - daj znać na PW jak byś chciał się ustawić.

Oblukałeś czy ich stan jest OK - gumy osłony itp. itd.

ja nie dawno też wymieniałem z tyłu amory i w bagażniku szukałem mocowań :no: nic z tego były(są) odkręcane od strony nadkola, no chyba że jutro oblukamy :naughty:

No i tu jest różnie: B5 Avant ma od wewnątrz, B6 Avant od nadkola mówiąc o tyle.

Opublikowano

A ja właśnie zacząłem rezać klimę ;) wywaliłem dzisiaj całą dechę i teraz mam taki industrialny wygląd wewnątrz auta :P jak zdążę wstawię jeszcze dzisiaj nagrzewnicę z obudową :)

i tak wygląda jak mój http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.1478561533169.2065205.1507690849[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 17:15_________________________________________________

Nie wiem ale chyba będzie podobnie jak w avancie.

Odkręcasz na górze od środka auta, odkręcasz na dole i po wyjęciu nawet ściągasze nie powinny być potrzebne bo sprężyny sa niewiele ściśnięte - tylko najlepiej w dwie osoby rozmontowywać kolumnę

Może w jakiś dzień się umówimy i ogarniemy temat a amorki wymieniam wszystkie cztery i są kompletne ze springami -30 :rolleyes:

Jak nie zamierzasz ich rozpinać to możemy podziałać - daj znać na PW jak byś chciał się ustawić.

Oblukałeś czy ich stan jest OK - gumy osłony itp. itd.

No i tu jest różnie: B5 Avant ma od wewnątrz, B6 Avant od nadkola mówiąc o tyle.

ważne ze nie ciekną za tą cene kokosów się nie spodziewałem . A chce doprowadzić autko do stanu żeby bez problemu sprzedać .Amorki sa jeszcze elektryk , zawiecha i do żyda :cool1:
Opublikowano

Jakie kunsztowne trunki zabieracie ze sobą do Kaltki ????

O której i gdzie zbiórka?

Opublikowano

:mysli: sam nie wiem chyba nie pije
Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:mysli: sam nie wiem chyba nie pije

:decayed::polew::D:nabijasie::lol1::buhaha:

Ja ostatnio lepiej się czuję po wysokoprocentowym specyfiku i rano tak nie "wysusza" ... chyba że dla wygody na chmielowym się stanie.

Z ustawką to w sobotę raczej do południa by skorzystać coś z tej soboty, jest też opcja że w piątek polecimy do kuzyna pierw to wówczas przyjadę do Kaletki od innej mańki.

Opublikowano

zgadamy sie na spocie

Adaś bierzesz kluski

Opublikowano

Tak tym razem zabieramy kluski z nami - rozniosą ten ośrodek ;):polew:

Opublikowano

no właśnie tak myślałem żeby się na 10tą ustawić... ładnie ma być... dojedziem przed 12tą... kocyk i opalanie :cool1:

Opublikowano

no właśnie tak myślałem żeby się na 10tą ustawić... ładnie ma być... dojedziem przed 12tą... kocyk i opalanie :cool1:

i dawkowanie preparatów... :naughty:

Chyba nie ma co liczyć na upały - szkoda :kwasny:

Opublikowano

i dawkowanie preparatów... :naughty:

Chyba nie ma co liczyć na upały - szkoda :kwasny:

to w sweterku poleżę :wink4:

pogadamy na spocie zresztą :naughty:

Opublikowano

Mnie dzisiaj nie będzie. Musze ogarnąć inne rzeczy jeszcze.

Opublikowano

Mnie dzisiaj nie będzie. Musze ogarnąć inne rzeczy jeszcze.

W sobotę tylko nie zapomnij

Opublikowano

to który tam wczoraj poległ na Płk. Dąbka? bo nie pamiętam nicka niestety a autko podobno niestety pokiereszowane...

Opublikowano

to który tam wczoraj poległ na Płk. Dąbka? bo nie pamiętam nicka niestety a autko podobno niestety pokiereszowane...

a co gdzie? jak?

Opublikowano

cos więcej .... od nas?