Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-83L- zrobiłem tam i z powrotem razem 1394km

no nieźle 5.9l/100 to mój 1.9 w b6 tyle palił przy mojej jeździe...a ty chyba spokojnie musiałeś pomykać co? [br]Dopisany: 25 Czerwiec 2011, 21:35_________________________________________________jedzie kto pospacerować w sopocie po molo? wyjeżdżamy z Patrykami około 12.00-12.30-13.00...jakby co to tel. 728468430

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:good:
Opublikowano

krzysiu tak zachęcasz do tedo browara więc pytam kiedy?????? :naughty:

Może być w środę :drinks:, ale to zależy jak innym pasuje.

No i już w E-g ;(

wszystko co fajne szybko się kończy .........

ale na całym zbiorniku -83L- zrobiłem tam i z powrotem razem 1394km, może to żadna rewelka ale jak dla mnie to :good: i na te laczki 18"

Gdybyśmy nie pyknęli tej pompy to chyba wynik byłby inny albo coś z silnikiem by Ci padło. A ten silniczek w trasie jest baaaardzo fajny i ekonomiczny, łącząc to z dużym bakiem to auto idealne w trasy.

Łukasz na twoim miejscu puki masz jeszcze ślub na karku to bym nie eksperymentował ... albo na razie nie kupuj auta, ale jak potrzebujesz to kup Audi 80 B4 z silnikiem ABK 2.0 115KM zagazujesz to i będziesz mega zadowolony ...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=147183936&pageNumber=1&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant2.makeId=1900&makeModelVariant2.modelId=10&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=86&maxPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1992-01-01&maxFirstRegistrationDate=1996-12-31&maxPrice=2001&ambitCountry=DE&climatisation=MANUAL_OR_AUTOMATIC_CLIMATISATION&negativeFeatures=EXPORT&tabNumber=1

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=147457391&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=5&makeModelVariant2.makeId=1900&makeModelVariant2.modelId=10&minPowerAsArray=74&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=86&maxPowerAsArray=KW&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1992-01-01&maxFirstRegistrationDate=1996-12-31&maxPrice=2001&ambitCountry=DE&climatisation=MANUAL_OR_AUTOMATIC_CLIMATISATION&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1

chyba że A6 ale to już wydatek od ok. 1300 Euro

w pierwszej połowie sierpnia będę w Niemczech może coś bym namierzył.

Opublikowano

Adaś ja mam na wydanie ok 2800 euro.( choć pewnie wyjdzie więcej bo pewnie spodoba mi się droższy )

chciałbym już jakieś nowsze auto ( nie bardzo mi się podoba 80 B4 ) a do tego muszę ( chcę ) mieć do auta AC czyli rok prod musi być 2000.

myślę nad laguną 2 w benz. albo znowu golf IV, Octavia, Toledo 2. ale sam nie wiem.

Opublikowano

myślę nad laguną 2 w benz. albo znowu golf IV, Octavia, Toledo 2. ale sam nie wiem.

benzynowe VAG-i z tych co wymieniłeś śmierdzą bo dużo palą a mało jadą no chyba że 1.8T ale z tego co kojarzę to coś mówiłeś że takiego nie chcesz tak? czy coś kręcę? :mysli:

Opublikowano

mam auto dla Ciebie :wink4:

SŁUŻBOWE sobie załatw :decayed:

i bez problemu będziesz :cool1:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 15:51_________________________________________________Ja wiem że każdy chce mieć AUDI :audi:

ale to już przesada :sick3: :sick3: :sick3:

OMEGA B7

http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,313102,iSort,1,iTime,3,iAId,2

LUB

PASSADI

http://www.poboczem.pl/fotosy/zdjecie,iId,312576,iSort,1,iTime,3,iAId,2

Opublikowano

dziadek daj maila bo parę fotek mam :gwizdanie:

Opublikowano

dziadek daj maila bo parę fotek mam :gwizdanie:

[email protected] :decayed: jak prześlesz to ci też wyśle te co żaneta robiła

Opublikowano
:good: idzie
Opublikowano

ok mam, dzięki...jutro Żaneta zgra to co ma i Ci wyśle nasze... :cool1:

Opublikowano

ja tez chce ja teeeeeż :kox:

Opublikowano

Adaś ja mam na wydanie ok 2800 euro.( choć pewnie wyjdzie więcej bo pewnie spodoba mi się droższy )

chciałbym już jakieś nowsze auto ( nie bardzo mi się podoba 80 B4 ) a do tego muszę ( chcę ) mieć do auta AC czyli rok prod musi być 2000.

Ja bym poszedł jak ci pisałem w zadbana B4 z klimą 2.0 do tego LPG - auto bardzo tanie w eksploatacji i zostanie ci jakieś 1000 Euro po zainstalowaniu LPG i po zakupowym doprowadzeniu auta do porządku. Przemyśl sobie to na spokojnie rozważ za i przeciw, gotówka która zostanie ci na ręku też nie jest bez znaczenia.

Laguna 2 - na twoim miejscu omijał bym te auto i to z bardzo daleka - już lepsza jest chyba jedynka.

Golf IV - trzeba będzie trochę poszukać ale benzyny to raczej szału nie robią i pozostaje jedyny słuszny ... 1.9TDI ... ale cenowo się mieścisz przy roczniku 2000?

Octavia - wg mnie auto z bardzo kiepskich materiałów ale jako całość wizualnie nie jest najgorzej, jednak będzie cię sporo rzeczy drażniło.

Toledo 2 - najciekawszy wybór z tych aut, przyzwoite wnętrze, technika Golfa IV jak i silniki VAG, choć chyba bardziej podoba mi się Leon ale popatrz w cenniki ... często droższy od Golfa.

Zostaje jeszcze Opel ... Vectra chyba że Astra

niedoceniane auto ale Fiat Stilo jest OK

Może udało by się wyrwać avensis 1

jak już przy japończykach to

no to Nissan Primera lub mazda 626 bo na accorda może być przy mało kasy.

Opublikowano

ja bym Astrę II wziął pod uwagę - oplowskie benzyny są naprawdę git i bardzo mało palą przy tym i części są bardzo tanie oraz najważniejsze każdy garażowiec je ogarnia, blachy ocynk na poziomie VAGA więc problem z głowy...

Opublikowano

ja bym Astrę II wziął pod uwagę - oplowskie benzyny są naprawdę git i bardzo mało palą przy tym i części są bardzo tanie oraz najważniejsze każdy garażowiec je ogarnia, blachy ocynk na poziomie VAGA więc problem z głowy...

ja o Astrze II sie nasłuchałem zbyt dużo złych rzeczy więc IMHO nie polecam :thumbdown:

no ale z drugiej strony jeśli dobre źródło to ujdzie :>

Opublikowano

syrene z silnikiem porsche i będzie :kox:

Opublikowano

syrene z silnikiem porsche i będzie :kox:

Grzesiu jest limit cenowy ... 2800E

tj. silnik 4000E. Syrena 300E :polew: przeróbki 2500E. :kox:

Łukasz teraz powaga, zaklepuj te auto i jezda do Niemiec:

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bjzdzwndprgo

te silniki pięknie chodzą na gazie

jakie ty lepsze auto znajdziesz w takim wyposażeniu i stanie technicznym.

Co ważne auto nie jest bardzo daleko bo jakieś 900km z kawałkiem z E-ga

Opublikowano

Też myślałem o omedze ale to cholerswo rdzewieje, szybko traci na wartości a kolejna przeszkoda to taka że moja przyszła żona też ma tym jeździć.

wyobrażasz sobie takiego kurdupelka za kierownicą takiego kolosa??

a z tego co wiem to japończyki nie tolerują lpg więc to odpada. :thumbdown:

ja już sam nie wiem co chcę. pewnie znowu kupię A4 w młodszym roczniku :mysli: i w kombi bo jakoś bardziej mi się podobają.

Opublikowano

ja już sam nie wiem co chcę.

z nim gorzej niż z babą, bo tam jak sie kolor spodoba to na resztę już nie patrzą :naughty:

daj kase kobicie niech ona zdecyduje a ty się podstosujesz :wink4:

Opublikowano

ja już sam nie wiem co chcę.

z nim gorzej niż z babą, bo tam jak sie kolor spodoba to na resztę już nie patrzą :naughty:

daj kase kobicie niech ona zdecyduje a ty się podstosujesz :wink4:

ZWARIOWAŁEŚ :tongue4::wallbash:

Opublikowano

i kombii i benzynka i 4X4 i jeszcze troszke zostanie

http://www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=924322