Opublikowano 14 Września 201114 l Grzesiek kontrolując VAGiem przestaw ten kąt synchronizacji - grupa 4 pozycja 4 tak aby była na zero - najlepiej bez wahania. Trzeba poluzować 3 śruby na kole zębatym wałka rozrządu i obrucić w prawo - wówczas spalanie spadnie (w lewo spalanie wzrośnie).
Opublikowano 15 Września 201114 l obrucić w prawo - wówczas spalanie spadnie (w lewo spalanie wzrośnie). czyli prawo to na plus a lewo na minus... nigdy tego nie mogłem zapamiętać
Opublikowano 15 Września 201114 l Grzesiek kontrolując VAGiem przestaw ten kąt synchronizacji - grupa 4 pozycja 4 tak aby była na zero - najlepiej bez wahania. Trzeba poluzować 3 śruby na kole zębatym wałka rozrządu i obrucić w prawo - wówczas spalanie spadnie (w lewo spalanie wzrośnie). oj Adaś chyba naprawdę spał na spocie toć o tym cały spot gadaliśmy jak to zrobić - oprócz tego w którą stronę ale o tym że chcialiśmy klucz od ciebie pamiętasz? jutro się w pracy odezwę jak ci kasę za zabawki dać
Opublikowano 17 Września 201114 l Pany gdzie w Elblągu lub okolicach naprawią FISa z A6-C5 ja bym spróbował na królewieckiej u tego elektryka na przeciwko gastronomika - jak nie u niego to żadnemu partaczowi w Elblągu bym tego nie dawał
Opublikowano 17 Września 201114 l Pany gdzie w Elblągu lub okolicach naprawią FISa z A6-C5 ja bym spróbował na królewieckiej u tego elektryka na przeciwko gastronomika - jak nie u niego to żadnemu partaczowi w Elblągu bym tego nie dawał Znając go to napewno nie będzie mu sie chciało
Opublikowano 17 Września 201114 l Pany gdzie w Elblągu lub okolicach naprawią FISa z A6-C5 gdzie to Twoje cudo ma wejście OBD bo ostatnio szukałem... przy ręcznym jest tylko dziura kształtowana na OBD2 a złącza nie ma :gwizdanie: a u mnie kąt synchronizacji ustawiony... a jakby ktoś miał problem z tym że nowy alternator słabo ładuje to jest na to wyjaśnienie... w sumie logiczne... szczotki też muszą się dotrzeć... mam teraz ponad 14V a zaczęło od 13,6
Opublikowano 17 Września 201114 l a u mnie kąt synchronizacji ustawiony... :cool1 i co teraz jest git? powinno być
Opublikowano 17 Września 201114 l a u mnie kąt synchronizacji ustawiony... :cool1 i co teraz jest git? powinno być no spalanie na postoju przy klimie z 1,4 na 0,8... więc spoko
Opublikowano 17 Września 201114 l Pany gdzie w Elblągu lub okolicach naprawią FISa z A6-C5 Mów co konkretnie bo ostatnio w a3 sąsiadowi pomagałem rozwikłać zagadkę z zegarami.
Opublikowano 18 Września 201114 l a u mnie kąt synchronizacji ustawiony... :cool1 i co teraz jest git? powinno być no spalanie na postoju przy klimie z 1,4 na 0,8... więc spoko :oklaski:
Opublikowano 18 Września 201114 l No to dostałem pamiątkę z wyjazdu na urlop ... zapewne z jakiegoś śmietnika
Opublikowano 18 Września 201114 l No to dostałem pamiątkę z wyjazdu na urlop ... zapewne z jakiegoś śmietnika ke?
Opublikowano 18 Września 201114 l z miejscowości Uniechówek (droga 22) obstawianą przez SM z Debrzna - kolejna maszynka do trzepania kasy, ta sama polityka co w Białym Borze