Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem nie pytalem, wolal by pewnie pchnac cala bude:decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 427,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:kwasny: zagadaj
Opublikowano

:hi:

"Bosze" żyją czy nie żyją :kwasny:

Opublikowano

dziadek :D gacek wczoraj do mnie dzwonił, i pytał czy sie zdecydowalem bo on gdzies tam za granice wyjezdza itd. mowil ze za 52-53 by oddał :P oczywiscie powiedzialem mu zze jeszcze sie nie zastanowilem i zobacze

Opublikowano
dziadek :D gacek wczoraj do mnie dzwonił, i pytał czy sie zdecydowalem bo on gdzies tam za granice wyjezdza itd. mowil ze za 52-53 by oddał :P oczywiscie powiedzialem mu zze jeszcze sie nie zastanowilem i zobacze

hehe cwaniak - jednak mu zależy :decayed: tym lepiej dla ciebie - niech sobie wyjeżdża - dobrze mu powiedziałeś - tobie się nie śpieszy a on chce dużo...więc niech czeka im dłuzej tym bardziej prawdopodobne że spuści więcej :decayed:

Opublikowano

Spece od informatyki ... wymieniam HDD w lapku.

Dotychczas mam dysk podzielony tak:

1 ok. 125 MB DellUtility

2 ~10 GB Recover

3 ~285 GB System/Dane

4 Media Direct

Instalacja poleci z CD ale co z tymi partycjami DellUtility (diagnostyczna) i Recovery (odzysk pierwotnego systemu - stan jak przy zakupie) - Da się je wgrać? Jak?

Opublikowano

1 ok. 125 MB DellUtility

2 ~10 GB Recover

3 ~285 GB System/Dane

4 Media Direct

Instalacja poleci z CD ale co z tymi partycjami DellUtility (diagnostyczna) i Recovery (odzysk pierwotnego systemu - stan jak przy zakupie) - Da się je wgrać? Jak?

Tak miałeś podzielone na starym dysku tak? Jeżeli tak i masz płytkę ori od lapka z tzw "System recovery" to wszystko zależy jak to na tej płytce przez Dell jest zrobione - bo może być tak że instalator ci to sam potworzy a jak nie no to pytanie po co ci te partycje - zrób sobie po swojemu :wink:

Opublikowano

hehe cwaniak - jednak mu zależy :decayed: tym lepiej dla ciebie - niech sobie wyjeżdża - dobrze mu powiedziałeś - tobie się nie śpieszy a on chce dużo...więc niech czeka im dłuzej tym bardziej prawdopodobne że spuści więcej :decayed:

a pamiętasz jak mówił że on go nie musi na gwałt sprzedawać :D a w ogóle jak dzwonił to mówił też że ma propozycje zamiany za dostawczaka :> coś ściemnia chyba... i jeszcze mówił ze jak chce to musze sie szybko zdecydowac... wydaje mi sie ze sprzedawcy nie interesuje komu sprzeda fure, wazne ze dostanie kase ktorą chce :naughty: podobno jak wyjedzie to zostawi samochod bratu (temu z ktorym byl) wiec ja poczekam... :wink:

Opublikowano

1 ok. 125 MB DellUtility

2 ~10 GB Recover

3 ~285 GB System/Dane

4 Media Direct

Tak miałeś podzielone na starym dysku tak? Jeżeli tak i masz płytkę ori od lapka z tzw "System recovery" to wszystko zależy jak to na tej płytce przez Dell jest zrobione - bo może być tak że instalator ci to sam potworzy a jak nie no to pytanie po co ci te partycje - zrób sobie po swojemu :wink:

No własnie jak jest partycja recovery to nie dają dysku recovery - chyba że na życzenie odpłatnie.

Mam płytke DELLowską z Windowsem i tyle ... jak coś to zainstaluje tylko bez tych extrasów lub utworze nową partycje recovery bo jest to trochę opisane w necie.

Opublikowano

a pamiętasz jak mówił że on go nie musi na gwałt sprzedawać :D a w ogóle jak dzwonił to mówił też że ma propozycje zamiany za dostawczaka :> coś ściemnia chyba... i jeszcze mówił ze jak chce to musze sie szybko zdecydowac... wydaje mi sie ze sprzedawcy nie interesuje komu sprzeda fure, wazne ze dostanie kase ktorą chce :naughty: podobno jak wyjedzie to zostawi samochod bratu (temu z ktorym byl) wiec ja poczekam... :wink:

ściema jak nic - chce żebyś się napalił - to samo jak cię przewiózł 250km/h - mnie to akurat zniechęciło do niego :wink:

---------- Post dopisany at 12:29 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

1 ok. 125 MB DellUtility

2 ~10 GB Recover

3 ~285 GB System/Dane

4 Media Direct

No własnie jak jest partycja recovery to nie dają dysku recovery - chyba że na życzenie odpłatnie.

Mam płytke DELLowską z Windowsem i tyle ... jak coś to zainstaluje tylko bez tych extrasów lub utworze nową partycje recovery bo jest to trochę opisane w necie.

ja bym się nie bawił już w te "extrasy " tylko zrobił po swojemu i już a jak będziesz porzebował to zrobisz to jeszcze raz i jeszcze raz .... bez potrzeby robienia "recovery" :decayed:

Opublikowano

jaki ruch :decayed:

Dziadek fure umyj :grin:

Opublikowano

panowie znacie jakies szroty(prócz korkucia) w okolicach Ega?

Opublikowano

A co potrzeba ?

Opublikowano

maske i zderzak ;P i chłodnice do 1.6 :(

Opublikowano

a na forum szukałeś ? czasami się trafiają fajne ceny

Opublikowano

niestety braki.. jesli cos jest to zaraz ni ma ;P a na masce i zderzaku najbardziej mi zalezy,bo z tym jest ciezko:(

Opublikowano

to chyba giełda w pruszczy w niedziele ale jak tam jest to nie wiem bo ze dwa lata nie byłem

Opublikowano

no narazie do konca tygodnia poszukam u nas, a jak nic nie trafi sie to najwyzej trza bedzie na alledrogo szukac po polsce;p

Opublikowano

A może jeszcze Alvaro może ma kolegę który ma kolegę co rozbiera coś w Malborku :naughty:

Opublikowano

hehe ja nie wiem:P za swieży jestem na forum ;P