Opublikowano 17 Lipca 201214 l yo chłopy - może by tak partyjka w golfa w pasłękowie w jakiś dzionek? Trzeba nasze kobietki zgadać żeby se gdzieś poszły razem to wtedy możemy pyknąć partyjke Patryk jutro "Holandia " - będziesz?
Opublikowano 17 Lipca 201214 l Na 99% będę przypomnij mi .Dziewczyny brać No ja ci nie zabronię przecież ale moje zostają w Pasłęku u moich rodziców ....Łukasz a ty o której jutro kończysz bo jak np o 16 to może by wcześniej zrobić spocika?
Opublikowano 17 Lipca 201214 l szukamy transportu a ty co? awaria jaka? jak będę miał auto to nie ma problemu - mogę po ciebie zajechać
Opublikowano 17 Lipca 201214 l Awarii nie ma nadkola kupione i jeszcze parę pierdół więc auto śmiga jak ta lala
Opublikowano 17 Lipca 201214 l to może ja wyślę Żanetę autem do domu a my zrobimy spota w starym miejscu i spijemy parę browarków - i każdy wróci busem
Opublikowano 17 Lipca 201214 l myślałem o piwku ej nie zrobisz mi tego można bez alkoholowo ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- to może ja wyślę Żanetę autem do domu a my zrobimy spota w starym miejscu i spijemy parę browarków - i każdy wróci busem moge po ciebie zajechać jak chcesz
Opublikowano 17 Lipca 201214 l noto przyjdź do mnie zapodamy na przystanek , tam po jednym , na dworcu po drugim i na spocie po trzecim
Opublikowano 17 Lipca 201214 l noto przyjdź do mnie zapodamy na przystanek , tam po jednym , na dworcu po drugim i na spocie po trzecim hmmm, pogadam z Żanetą czy pojedzie sama do domu
Opublikowano 17 Lipca 201214 l noto przyjdź do mnie zapodamy na przystanek , tam po jednym , na dworcu po drugim i na spocie po pogadam z Żanetą czy pojedzie sama do domu mam ci pokój wynająć
Opublikowano 17 Lipca 201214 l noto przyjdź do mnie zapodamy na przystanek , tam po jednym , na dworcu po drugim i na spocie po pogadam z Żanetą czy pojedzie sama do domu mam ci pokój wynająć
Opublikowano 17 Lipca 201214 l piszesz za Żaneta sama wróci więc . Chyba że musisz się zameldować u teściaków