Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów.

może ktoś z was z czystym sumieniem polecić mi mechanika w elblągu, który fachowo, szybko i oczywiście nie za drogo wymieni mi sprzęgło?

Zauważyłem że zaczyna mi się ono ślizgać, teraz mam tylko nadzieje że będzei to tylko tarcza i docisk do wymiany że nie będzei konieczności wymiany dwumasa. może ktoś z was przechodził już taki zabieg? jeśli tak jak to u was wyglądało?czy konieczna była wymiana kompletna (tj. dwumas, tarcza, docisk itd.)? Może wiecie też jakie są koszty tego wszystkiego?

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
witam kolegów.

może ktoś z was z czystym sumieniem polecić mi mechanika w elblągu, który fachowo, szybko i oczywiście nie za drogo wymieni mi sprzęgła?

nie , same patałachy od wymian klocków a i to potrafią zj**.ć...

Jezeli juz to bym spróbował u wiktorowicza na niepodległości Ogłoszenia - Elbląg w portEl.pl

Opublikowano
witam kolegów.

może ktoś z was z czystym sumieniem polecić mi mechanika w elblągu, który fachowo, szybko i oczywiście nie za drogo wymieni mi sprzęgło?

Zauważyłem że zaczyna mi się ono ślizgać, teraz mam tylko nadzieje że będzei to tylko tarcza i docisk do wymiany że nie będzei konieczności wymiany dwumasa. może ktoś z was przechodził już taki zabieg? jeśli tak jak to u was wyglądało?czy konieczna była wymiana kompletna (tj. dwumas, tarcza, docisk itd.)? Może wiecie też jakie są koszty tego wszystkiego?

kolego na ulicy kolejowej jest moim zdaniem za***isty mechanik. uczciwy i rzetelny facet który nie robi na ilość tylko na jakość. nie wiem ile kasy bierze za wymianę dwumasy. tylko trzeba do niego się w kolejce zapisać i tydzień czekania murwany! to też o czymś świadczy.

mogę podać ci numer do niego jak będxziesz zainteresowany.

z czystym sumieniem mogę go polecić.

---------- Post dopisany at 16:38 ---------- Poprzedni post napisany at 16:37 ----------

Dziadek dałeś mi do myślenia z tym olsztynem. :whistling:

może w niedzielę się wybierzemy????:wink:

Opublikowano

na giełdę :naughty:

Opublikowano

O mamy kolejnego chętnego , tylko kurde ile ten potwór spali do Olsztyna... :wink:

Opublikowano
O mamy kolejnego chętnego , tylko kurde ile ten potwór spali do Olsztyna... :wink:

:polew::polew::polew::polew::polew:

w sobotę wymieniłem sondę i jak narazie sprawdzam spalanie. ale sądzę że już jest gitara i wraca do normy ( czyli 10L/100km w mieście):naughty:

Opublikowano

w sobotę wymieniłem sondę i jak narazie sprawdzam spalanie. ale sądzę że już jest gitara i wraca do normy ( czyli 10L/100km w mieście):naughty:

To po co sprzedawać :co: Jutro zadzwonie do ciebie w dzień ...

Opublikowano

Czyli dobrze mowilem:decayed:

Opublikowano

Puść sygnał on ma darmowe minuty do na:polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Vauxhall chyba jednak miałeś rację. narazie nie chcę zapeszać ale spalanie wychodzi na prostą. chyba jeszcze raz do Ciebie podjadę i sprawdzimy tą sondę jak nie będzie wielkiej poprawy bo ona jest używana. ale podobno nie dużo kilometrów zrobiła bo klient mojego mechanika kazał sobie wymienić i okazało się że to jednak nie sonda i mechaniorowi ją zostawił. więc w miarę pewna jest.

Dziadek czekam na tel. jakbym nie odbierał to oddzwonię bo teraz na spalinowych narzędziach pracuję ( nożyce i piła łańcuchowa ) więc mogę nie słyszeć.

znasz może szefa firmy PROMUS w pasłęku??

Opublikowano

Ja w pasleku to nie wiem co się dzieje bo ja tu tylko sypiam ,pierwszy raz słyszę o takiej firmie :wink: A jak ma na nazwisko ten szef?

Opublikowano

a tego to nie wiem. ona jest na wjeździe do pasłęka pierwszym wjazdem.

ale jak nie znasz to nie znasz.

Opublikowano

odbieram tam złom i kierownika trochę dobrze znam :decayed:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

Głównie wióry stalowe i i raz w miesiącu odpady nierdzewki :wink:

Opublikowano

odbieram tam złom i kierownika trochę dobrze znam :decayed:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

Głównie wióry stalowe i i raz w miesiącu odpady nierdzewki :wink:

o ten to jest częściej w pasleku niż ja :decayed:

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

To juz kojarze ta firmę , znam kogoś kto zna tam tego kierownika , ogólnie ten kieras był ze mną na studiach na pierwszym roku , pózniej go wywalili i jakoś się ńie spiknelismy :kwasny: Tak mi się wydaje ze o ta osobę chodzi :decayed:

A co potrzeba? Jakiś kontakt?

Opublikowano

kierownik chyba nie wiele pomoże. chciałem tam papiery złożyć bo oni podobno zatrudniają ludzi u siebie i wysyłają do roboty do browaru u nas w e-g. mój ojciec zna szefa ale nie może zdobyć do niego numeru tel. a co zajadę do pasłęka żeby z nim pogadać to on gdzieś na spotkaniach jest.

ale w sumie kiero będzie miał numer do szefa nie??

patryk możesz podpytać o numer??

Opublikowano

W browarze ludzi zwalniają a ty tam się pchasz :wink:

Co do numeru to się postaram ale nie obiecuje , teraz jestem na urlopie do końca tyg. Pogadam ze swoim przełożonym w poniedziałek :wink:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ----------

kierownik chyba nie wiele pomoże. chciałem tam papiery złożyć bo oni podobno zatrudniają ludzi u siebie i wysyłają do roboty do browaru u nas w e-g. mój ojciec zna szefa ale nie może zdobyć do niego numeru tel. a co zajadę do pasłęka żeby z nim pogadać to on gdzieś na spotkaniach jest.

ale w sumie kiero będzie miał numer do szefa nie??

patryk możesz podpytać o numer??

Widziałem ich ogłoszenia podstawa to francuski :wink:

Opublikowano

fiu fiu fiu. urlopik:banan:

miłego wypoczynku.

Opublikowano

Przeglądy kosiarek spalinowych robicie :naughty:

Opublikowano

ale to nie jest to stanowisko i nie te ogłoszenie. ja dostałem taką informację od gościa z browaru. on jest zastępcą kierowniczki magazynu czy jakoś tak.

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

bardziej to testy kosiarek. :grin::grin::grin:

wycinamy drzewa i krzaki, trzcinę i wszystko co w zasięgu ręki hehehe.

Opublikowano

:decayed: wiem gdzie teraz dzwonić jak bajzel na ogrodzie :wink:

---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:03 ----------

A co do urlopu to kryzys niby i niema co wozić :kwasny: