Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale przytulisz co nieco

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niby tak ale do swojej roboty mam na 5 rano w poniedziałek

Opublikowano
No co standard, ludzie poumierali :kwasny:

Akurat bardzo kiepski zart...

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Opublikowano
No co standard, ludzie poumierali :kwasny:

Akurat bardzo kiepski zart...

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk

Wróżką nie jestem ...o co chodzi? Ktoś zmarł? - jak tak to wYrazy współczucia ...

Opublikowano

Dziadek a ty co jeszcze nie spisz

Opublikowano
Dziadek a ty co jeszcze nie spisz

Kawe sobie walnalem zeby posiedziec troche dluzej bo zawsze 22 i spie przed tel

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował opony zimowe w rozmiarze 195/65R15 to bym miał na zbyciu Dębica Frigo2 w dobrym stanie po jednym sezonie za 430zł komplet więcej info na pw

Opublikowano

Czy ktoś z Białegostoku mógłby mi sprawdzić jedną część na miejscu ? Oczywiście nie za darmo :) jeżeli tak proszę o pw

Opublikowano
Czy ktoś z Białegostoku mógłby mi sprawdzić jedną część na miejscu ? Oczywiście nie za darmo :) jeżeli tak proszę o pw

to czemu piszesz na Elbląskim temacie spotowym?

---------- Post dopisany 31-10-2013 at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany 30-10-2013 at 13:37 ----------

Hejka, pany...czy ktos kiedys bawil sie w wygluszanie auta? Drzwi itp?

Opublikowano

A co słychać Żanetę jak na ciebie krzyczy :decayed:

Opublikowano
A co słychać Żanetę jak na ciebie krzyczy :decayed:

:naughty:

Opublikowano

Ja mam maty stp ;)

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

No ok , mnie bardziej zastanawia jak to zrobic zeby nie zakłucić działania czujnika uderzeniowego w drzwiach ...bo on z tego co wiem dziala na zasadzie zmiany cisnienia w drzwiach , czy nie ?

no i juz robiles i masz wsadzone te maty czy sie przymierzasz dopiero?

Opublikowano

Maty mam w aucie blisko 3 lata - nie wiem jakie ceny teraz ale wówczas chyba arkusz 50x70cm jakieś 55zł

Jak chciałbyś toogarnąc w jeden weekend mógłby załatwić opalarkę z elektroniczna nastawą temperatury nadmuchy by nic nie przegrzać.

Co do czujnika ... nie chce mi się wierzyć że działa na ciśnienie z reguły są one bezwładnościowe czyli w przypadku dużego przyspieszenia działającego na czujnik wówczas on zadziała.

Opublikowano

Jeszcze sie zastanawiam czy cos robic czy nie , ale jezeli juz to bede dzialal miedzy swietami a nowym rokiem bo mam wtedy wolne ... A jezeli chodzi o opalarke to czytalem ze w tych nowych matach stp nie trzeba wygrzewac chyba

Opublikowano

Szczerze i krótko w temacie ... ja bym tego nie ruszał... no chyba że trzeszczy ci coś w dziwach jak gra muzyka.

Jak byś chciał ciekawie wzbogacić dźwięk to podmiana fabrycznego (lub dokładka) suba.

Opublikowano
Szczerze i krótko w temacie ... ja bym tego nie ruszał... no chyba że trzeszczy ci coś w dziwach jak gra muzyka.

Jak byś chciał ciekawie wzbogacić dźwięk to podmiana fabrycznego (lub dokładka) suba.

wiesz co? muzyka mi wystarcza jak jest, B&O daje rade jak dla mnie wystarczająco - bardziej liczę na wyciszenie drzwi np podczas jazdy w deszczu - czy to tak nie działa?

Opublikowano

absolutnie nie ... na to wpływ maja uszczelki, ustawienie drzwi na ryglu i szyby.

Zainteresował byś się:

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746/

Dedykowane Moduły LED Oświetlenia Wnętrza : Oferty specjalne - Najwieksze forum uzytkownikow aut Volkswagen Golf -

gościu najprawdę dobrze to ogarnia ... wg jego opinii ori lampki LED są słabe i proponuje ich przeróbkę.

Opublikowano

czyli wygłuszanie drzwi odpada - a ja ze swojego oświetlenia led w środku jestem zadowolony , ale dzięki za cynk :decayed: