Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W niedziele polatam hujdajem tuskomem Agi wujek ma zobaczymy kiedy się kładzie na zakręcie

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Aga chce suv-a SUZUKI GRAND VITARA DELUX 06r 4X4 KRÓLEWSKA WERSJA (4096965549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo BEZWYPADKOWY HYUNDAI TUCSON 2,0D 140KM SKÓRA+KLIMA (4083163423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ja dalej walczę o Audi . Z drugiej strony nie wiem ile za paździocha dostane ale wole zostawić w rozliczeniu , i ile kasy teściówka kasy da bo powiedziała że kredytu mamy nie brać i Suzuki jej się bardziej podoba

Jak uparta na SUVa to może przyj w kierunku Allroada C5 :decayed:

No tak ale jak zawiecha padnie to bez providenta się nie obejdzie :facepalm:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Aga chce suv-a SUZUKI GRAND VITARA DELUX 06r 4X4 KRÓLEWSKA WERSJA (4096965549) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. albo BEZWYPADKOWY HYUNDAI TUCSON 2,0D 140KM SKÓRA+KLIMA (4083163423) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ja dalej walczę o Audi . Z drugiej strony nie wiem ile za paździocha dostane ale wole zostawić w rozliczeniu , i ile kasy teściówka kasy da bo powiedziała że kredytu mamy nie brać i Suzuki jej się bardziej podoba

.

aga ciśnie pewnie na rocznik młody jak to baba :wink:

Opublikowano

.

jej nawet podoba się grand vitara

SUZUKI GRAND VITARA 2.0 4x4 SPRZEDAM LUB ZAMIENIE (4085413488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A na to nawet nie pomoże torba z Biedry na głowie :facepalm:

Ja ciskam na a6 c5

Opublikowano

.

jej nawet podoba się grand vitara

SUZUKI GRAND VITARA 2.0 4x4 SPRZEDAM LUB ZAMIENIE (4085413488) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

A na to nawet nie pomoże torba z Biedry na głowie :facepalm:

Ja ciskam na a6 c5

Za za kasę vitary moze jakie b7 by sie znalazło :wink:

Opublikowano
  • Autor

Dobry wybór - też ostatnio kupiłem C5-tkę :wink:

Opublikowano
Dobry wybór - też ostatnio kupiłem C5-tkę :wink:

i w ośce :decayed:

Ja bym chciał 4wd :bag:

Opublikowano
  • Autor

Mi zależało na 1,9TDI a nie było chyba R4TDI Q w A6 :eusathink:

Opublikowano

Fajne ale co wyjdzie czas pokaże. Narazie muszę złomka się pozbyć

Opublikowano

Proszę cię to wole zostać przy moim audi

Opublikowano

Widze humor dopisuje :decayed:

Opublikowano

a pewnie. jak narazie dopisuje ale coś czuję że żona mi go dzisiaj zepsuje. :kwasny:

Opublikowano

Twoja kolej sprzątania czy na piwo masz szlaban :decayed:

Opublikowano

wstała lewą nogą i wszystkiego się czepia. jestem w stanie znieść takie humory w dni powszednie ale nie w wekend!!!! katastrofa :facepalm:

Opublikowano

Było na wekeend do mamy wysłać :kox: . Moja miała dzisiaj wrócić ale powiedziałem ze de daje rade to wraca jutro :banan:

Opublikowano

A6c5 w quattro bedzie kosztowne w eksploatacji i to moze bardzo... w przeciwienstwie 1.9 nawet dobrze radzi sobie z taka buda i moze sie okazac tanie w uzytkowaniu.

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co wyjdzie Adaś to czas pokarze ja kasy nie wykładam . Przy moich przebiegach fajna by była pb-lpg . do pełna na grzechotkach pb upłynnić a lpg za free