Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cabrio se strzel :grin::banan:

---------- Post dopisany 29-06-2014 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-06-2014 at 13:10 ----------

patryku zapodaj sobie cysternę ( b3) i będziem razem w wekendy śmigać na matkę rosiję.:wink:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 421,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
cabrio se strzel :grin::banan:

---------- Post dopisany 29-06-2014 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 28-06-2014 at 13:10 ----------

patryku zapodaj sobie cysternę ( b3) i będziem razem w wekendy śmigać na matkę rosiję.:wink:

A co Ty już zrobił papiery i śmigasz?

Opublikowano

dopiero się szykuję. 2 dni temu znalazłem w końcu swój paszport i jak na złość okazał się nieważny. :kwasny:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

takie śmieszne tak??

Opublikowano

takie śmieszne tak??

Wg mnie bardzo :) kiedy ty chcesz na wschod jezdzic, jak w wolnym czasie bedziesz dzidzie bawic:)

Opublikowano

w wekendy. ja chcę raczej na własne potrzeby śmigać.

mały jak narazie będzie jadł i spał więc czas będzie. jeszcze nawet na ryby trochę czasu znajdę.

Opublikowano

Obys znalazl :)

Opublikowano

gdzie jechać chłopaki tłumik zrobić??? w małym mi całkiem odpadł w sobotę. a w sobotę merca od mechanika odebrałem po 3 dniach, kupa kasy zostawiona i tu jeszcze mały się zesrał. jak nie urok to sraczka. :facepalm:

patryk ty się zastanów poważnie nad drugim autem.:wink:

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Obys znalazl :)

pewnie i masz rację. życie pokaże :wink:

Opublikowano

Jakos zebrać się nie mogę . Teraz często będę na noc w pracy zostawał to znowu olałem poszukiwania :kwasny: , ale mam parę namiarów w Gdyni to podjade oblukać auta

---------- Post dopisany 02-07-2014 at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 20:51 ----------

Kupiłem fiata :facepalm:

Opublikowano
Jakos zebrać się nie mogę . Teraz często będę na noc w pracy zostawał to znowu olałem poszukiwania :kwasny: , ale mam parę namiarów w Gdyni to podjade oblukać auta

---------- Post dopisany 02-07-2014 at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2014 at 20:51 ----------

126p? :wink:

Opublikowano

:decayed: prawie

sejczento :grin: jak w to wsiadłem kurfa ,myślałem że mnie ktoś w klatce zamknął

Opublikowano

Trzeba opic :decayed:

Opublikowano

i kto jest menel ...

Opublikowano

Haha

Opublikowano

i kto jest menel ...

A kiedyś twierdziłem inaczej ? :decayed:

Haha

Żadne haha tylko przyjedz na porządną dzielnie wieczorkiem i pokaz to cudo :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Dzisiaj odbieram bo na pobranie kasy juz za późno było . Jeszcze koleś mechanik loknie ostatecznie bo Agnieszka się uparła , choć czego się można spodziewać po 14 letnim fiacie . Rdzy nie ma ,a w środku jak po wojni:grin: . Na portelu jest ogłoszenie Białasa

Opublikowano
Dzisiaj odbieram bo na pobranie kasy juz za późno było . Jeszcze koleś mechanik loknie ostatecznie bo Agnieszka się uparła , choć czego się można spodziewać po 14 letnim fiacie . Rdzy nie ma ,a w środku jak po wojni:grin: . Na portelu jest ogłoszenie Białasa

ten z wytryskiem elpidżi ? :wink:

Opublikowano

Buuu bez klimy :decayed:

Adam !?!?!?! po kiego wybrałeś najciaśniejsze miejsce na parkingu, jak połowa parkingu wolna !?!?!? :facepalm:

Opublikowano
Buuu bez klimy :decayed:

Adam !?!?!?! po kiego wybrałeś najciaśniejsze miejsce na parkingu, jak połowa parkingu wolna !?!?!? :facepalm:

Adam chyba szuka jelonka na lakierowanie bo aparacik poszedł w ruch co? :wink: