Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i zakończył się łączony spot Audi 80 & A4, zorganizowany z okazji niedawnych świąt ;-)

Fotki ze spotu:

sl381491ia7.th.jpg sl381485tb1.th.jpg sl381486ii8.th.jpg sl381487rz5.th.jpg sl381488or6.th.jpg sl381489qv5.th.jpg sl381490ic9.th.jpg sl381492ip0.th.jpg sl381495jo7.th.jpg

Tu przypadkowy kolega, a myśleliśmy że jedzie do nas ;-)

sl381494bc9.th.jpg

Jedna A4 się obraziła ;-)

sl381493yt1.th.jpg

Z kronikarskiego obowiązku dodam, że kilka osób miało aparaty więc pewnie zdjęć będzie więcej, no i że obecnych było 7 A4 i 5 80-tek, jeśli Cabrio liczyć do 80 (taka sama buda! ;-) )

[br]Dopisany: 28 Grudzień 2008, 19:48_________________________________________________skoda tylko że nie wiedziałem że bateria jest słaba :(

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 423,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no :D dużo sie dowiedziałem no nie powiem hehe :D wiecie tyle ludzi w jednym miejscu człowiek taki nieśmiały :tongue4: zapomniało się :P ale dzięki za help ;)

Opublikowano

No udał się spocik tyle autek :kox: . Tylko czekamy na resztę fotek :evil: . Kbibi żaluj :tongue4: i Łukasz tez :naughty:

Opublikowano

No udał się spocik tyle autek :kox: . Tylko czekamy na resztę fotek :evil: . Kbibi żaluj :tongue4: i Łukasz tez :naughty:

no trudno i tak bywa :confused4::(

ale na następny to choćby skały sr......y to się pojawię :)

Opublikowano
  • Autor

nieźle nieżle szkoda tylko że fotki cienkie :kwasny: z tego na naszą"tapetkę" nic się chyba nie wyrzeźbi co ? :decayed:

Opublikowano

Wiem że to nie wszystkie foty i powinny być lepsze ;)

Opublikowano

Był porządny aparat na zlocie i będą ładne fotki tylko ale dopiero kolo 4 stycznia bo ten chłopaczek nie jest z Elbląga :naughty:

Opublikowano
  • Autor

patrykbor

ale dopiero kolo 4 stycznia bo ten chłopaczek nie jest z Elbląga naughty

to chyba był z Marsa że mu dojazd do chaty tyle zajmie... :decayed::polew:

Opublikowano

nie ma netu chwilowo... a foty nie wiadomo jakie będą bo ciemno jak w ...... i pewnie statyw niewiele pomógł

trzeba przyznać że przyjemnie było... wiadomo... potworzyły się grupki bo w 15 osób nie da się na jeden temat rozmawiać ale aż żałuję że więcej czasu nie miałem...

oby więcej takich spotów w Elblągu...to może jakiś stały ustalimy - jakiś pierwszy piątek miesiąca czy cuś...

następny na pewno z lepszym oświetleniem...

Opublikowano

nie ma podziemnego parkunku to zimą stałe nie wypalą - ciemno, zimno ...

nie ma netu chwilowo... a foty nie wiadomo jakie będą bo ciemno jak w ...... i pewnie statyw niewiele pomógł

Wierz mi to nie aparat robi zdjęcia ale dobry sprzęt rekompensuje niewiedzę z dziedziny fotografii. Nawet przy takim świetle można ładne fotki zrobić ale czas naświetlania (dla słabszych aparatów) musi być dość długi i eliminuje w zasadzie fotografowanie ludzi bo będą "smugi"

Ale spocik faktycznie był spoko!

Opublikowano

jakiś pierwszy piątek miesiąca czy cuś...

jak w Kościele ;-)

następny na pewno z lepszym oświetleniem...

trudno tak wszystkim niesetty podpasować :( ale dni będą dłuższe to i oświetlenie będzie lepsze :) oby tylko było więcej autek :)

Warto wspomnieć że gościnnie jedna Vectra B :D

Opublikowano

9c03cfd523d350f3m.jpg

10cde11b13fba7aem.jpg

405734b9e89f358fm.jpg

Odrazu piszę, że zdjęcia nie są super jakości :tongue4: niestety ja też byłem bez statywiku i z ręki robione, więc czekamy na kolegi z Świnoujścia fotki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no te już nie są głupie :decayed:

Opublikowano

ech Patryk jednak będzie trzeba zrobić te termostaty...

jechałem dziś betonką z Braniewa... rozgrzało się normalnie więc pocisnąłem... później pod Elblągiem trochę mgły więc 80km/h na 6tce przez jakieś 5km i temperatura spadła do jakiś 70st. a że z kratek też raczej nie parzyło to czujnikowi wierzę...

Opublikowano

Sam przechodziłęm przez zminę termostatu takżę jak byście się zabierali za robotę to cosik podpowiem ;)

a jak byście zamawiali płyn w dobrej cenie to pisze się na literek G12+ w koncentracie

Opublikowano

a jak byście zamawiali płyn

musimy?

Opublikowano
  • Autor

GRazny

musimy?

nowy termostat + nowa uszczelka + nowy płyn :naughty:

Opublikowano

Nikt nie zmusza ale warto wymienić (trzeba wymieniać w zasadzie jak elementy metalowe układu chłodzenia sie wymienia bo musi się odbudować powłoka antykorozyjna) - zobaczysz jaki zleci (mi ładny dość klarowny zleciał (układ czysty), pozatym będziesz miał pewność że jak przymrozi do -20 (jak to było 3 lata temu) to wytrzyma. Wchodzi nieco ponad 3 litry w układ ale wszystko nie zleci wiec wystarczą 3 butelki koncentratu 1 litrowego co daje wytrzymałość do -35stC (proporcje 50:50). Ja kupowałem w Skodzie płyn.

Opublikowano

Witam- mam pytanko Panowie, ile może kosztować wymiana paska rozrządu ( sama robocizna) w A4 2.6 ? :mysli:

warto samemu do tego podchodzić ? Jeśli nie to u kogo warto zostawić autko

PS. dzwoniłem juz do jednego mechaniora ale wydaje mi się ze dużo zaśpiewał :shocked: :gwizdanie:

Opublikowano

PS. dzwoniłem juz do jednego mechaniora ale wydaje mi się ze dużo zaśpiewał :shocked: :gwizdanie:

Witam kolegę :hi:

widzę że zmieniłeś autko[to też automat???]

....a ile zaśpiewał :naughty: jeśli to nie tajemnica :cool1:

Pozdrawiam

ps.niedawno robiłem rozrząd w takim motorku :decayed: myślę że dużo nie wziąłem :naughty: i ciekawią mnie ceny takiej

roboty w waszej okolicy :wink4: