Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej - a co z tym herbem Pasłęka? da ktoś radę?

a o so kaman?

kolega z Pasłęka słusznie zauważył że jeździ na spoty a jest poszkodowany w stosunku do Malborka :> więc mysleliśmy o 3cim herbie..

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Adaś... Dominik Górski też nie powinien Ci czegoś popsuć... znajomy robił u niego w zeszłym roku i było OK a renomę chłopak ma...

Górski może i ma renomę i zna się na fachu...... :good: ale potrafi nieźle na kasę naciągnąć... :naughty:

Opublikowano

Auto mam od 3 lat i poza dezynfekcją nic nie działałem przy klimie. Nie wiem właśnie czy jest sens uderzać gdzieś. Może brak trochę czynnika po iluś latach (ponoć z czasem ubywa go po trochu)? Chłodzić chłodzi i nie ma sensu wydawać kasy na to :mysli: Zobacze na wiosnę jak się ciepło zrobi.

Opublikowano

Auto mam od 3 lat i poza dezynfekcją nic nie działałem przy klimie. Nie wiem właśnie czy jest sens uderzać gdzieś. Może brak trochę czynnika po iluś latach (ponoć z czasem ubywa go po trochu)? Chłodzić chłodzi i nie ma sensu wydawać kasy na to :mysli: Zobacze na wiosnę jak się ciepło zrobi.

Adaś... czynnika na bank ubyło... z tego co czytałem to jeśli niewiele to nawet nie odczujesz... ja też na wiosnę jadę uzupełnić bo w historii nie widziałem żeby Niemiec to robił

Właśnie założyłem 2 x H6W... specjalnie kupiłem Philips BlueVision o temperaturze Xenonowej... a tu kupa - żółte jak słońce... tyle tylko że zdecydowanie lepiej wykonane od zwykłych...więc może poświecą z pół roku.

Panowie a gdzie jechać z gwoździem w oponie bo dawno do czynienia nie miałem?

Opublikowano

Koło eurocash za nomi jest dobra wulkanizacja :cool1:

Opublikowano

właśnie to samo mi w pracy powiedzieli... dobrą renomę mają widać

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja pier.... wcale się nie dziwię że wszyscy ich polecają...

umył koło, zdjął oponę, wyczyścił miejsce z dziurą, przykleił łatkę (jakąś firmową bo kupe oznaczeń miało), zdjął odważniki, wyważarka, założył swoje (na alufelgę więc droższe), wyważył, zmienił wentyl na nowy bo coś puszczał, zdjął letnią (zapas)- wsadził do bagażnika, podpompował wszystkie koła do 2.4, założył koło... miałem 70zł w kieszeni więc zastanawiałem się czy starczy... skasował 20zł :shocked:

(10zł dałem na piwo bo mi głupio było)

ogólnie polecam...

Opublikowano

Oni mają wulkanizacje grubo ponad 10 lat kiedyś mieli kolo Pawiej bodajże na zakopiańskiej :przebiegly:[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 10:29_________________________________________________Adam ile potrzeba przewodów podciśnieniowych do naszych ajm-ów bo co chwila mi spadają, chyba już sparciały trochę :decayed:

Opublikowano

ja ostatnio miałem taki sam problem GRazny, to oddałem tu obok mnie, do Dany na Piłsudskiego i identycznie jak Tobie zrobił i też 20zł :tongue4: więc jak coś to też Polecam :)

a co do tego herbu to coś się wykmini ;)

Opublikowano

właśnie to samo mi w pracy powiedzieli... dobrą renomę mają widać

------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja pier.... wcale się nie dziwię że wszyscy ich polecają...

umył koło, zdjął oponę, wyczyścił miejsce z dziurą, przykleił łatkę (jakąś firmową bo kupe oznaczeń miało), zdjął odważniki, wyważarka, założył swoje (na alufelgę więc droższe), wyważył, zmienił wentyl na nowy bo coś puszczał, zdjął letnią (zapas)- wsadził do bagażnika, podpompował wszystkie koła do 2.4, założył koło... miałem 70zł w kieszeni więc zastanawiałem się czy starczy... skasował 20zł :shocked:

(10zł dałem na piwo bo mi głupio było)

ogólnie polecam...

widzisz jak koledzy podpowiedzą to niema chu.. we wsi :naughty: :naughty: :naughty::przebiegly:

Opublikowano

Adam ile potrzeba przewodów podciśnieniowych do naszych ajm-ów bo co chwila mi spadają, chyba już sparciały trochę :decayed:

spadają? Ciekawa sprawa ... potrzebne są dwie średnice w domu sprawdzę w ETKA

Grzesiu - skanowanie sieciowe ponad 50% ;)

Opublikowano

dziękuje :wink4: Same dzisiaj spadły a już miałem dzwonić do ciebie ze coś się znowu zesrało :cool1:

Opublikowano

tajna wiadomość: Adaś - wiesz że ja na to też czekam :>

a co do tego herbu to coś się wykmini ;)

no to fajnie bo Pasłęk przyjeżdża a Malborka jak nie widać tak nie widać...

Opublikowano

Siemasz różowiutki :naughty:

Opublikowano

Siemasz różowiutki :naughty:

no witam... nudzisz się widzę cały czas?

Opublikowano

już niedługo :tongue4:

Opublikowano

no mam nadzieję... B8 to ładne autka :>

Opublikowano

ja już na b9 zbieram

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja już na b9 zbieram

:polew: :polew: :polew:

Przy tej cenie za Euro to się trochę wydłuży

Opublikowano

młody jestem mam czas :naughty: :naughty: :przebiegly:

Opublikowano

Oprócz PATRYKA- ktoś jeszcze jechał by na RYBKI ? :) :) :) :)

Wyjazd w połowie marca- dokładnie data jeszcze nie ustalona. Wypływamy z Gdańska.

Cena na chwile obecna to 140 zł +20 za sprzęt do łowienia. :naughty: