Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie nie kręcą takie wypady raczej ale zapodaj temat na spotach trójmiejskich

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nikt nikogo nie namawia :decayed: ,ale zawsze można się wyrwać na cały dzień od obowiązków domowych :tongue4:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 16:24_________________________________________________Śpita chłopaki :naughty: :naughty: :naughty::kox:

Opublikowano

matko! dwa dni żadnego posta? co tu taka cisza?

Opublikowano

właśnie się pytam pogniewaliście się

:thumbdown:

Opublikowano

Patryk... Ty dzisiaj zróżowiejesz chyba :polew:

Opublikowano

no co ty :embarrassed: ?[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 18:48_________________________________________________Będzie trzeba porządek tu zrobić :baseball: .

Opublikowano

Patryk ty kupowałeś od TOM77 heble z klockami - masz do niego kontak tel.? Poszukuję takiego zestawu na przód do A8 3,7

Opublikowano

poszło pw :naughty:

[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:52_________________________________________________Fajnie się błyszczy twoja furmanka Grzesiu :naughty:

Opublikowano

poszło pw :naughty:

[br]Dopisany: 20 Luty 2009, 14:52_________________________________________________Fajnie się błyszczy twoja furmanka Grzesiu :naughty:

no niestety... Hydropress zbawieniem jeśli chodzi o finanse ale po 3 - 4 razach to już autko wyraźnie nie domyte... i trzeba na ręczną jechać... jak miałem srebrne autko to nawet tego nie widziałem - teraz to widać już po pierwszym myciu...

Opublikowano

Hydropress dobry jest ale jak chcesz opłukać autko z kurzu :naughty::polew: a nie myc dokładnie, no chyba ze wrzucisz co najmniej 20 ziko :kwasny: :kwasny: ale to wtedy lepiej na ręczną :mysli:

Opublikowano
no chyba ze wrzucisz co najmniej 20 ziko

i chcesz zobaczyć gołą ocynkowna blachę swojego audi :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Jak umiejętnie operujesz sikawką to dycha starczy :polew:

Opublikowano

Hydropress dobry jest ale jak chcesz opłukać autko z kurzu :naughty::polew: a nie myc dokładnie, no chyba ze wrzucisz co najmniej 20 ziko :kwasny: :kwasny: ale to wtedy lepiej na ręczną :mysli:

nawet za 20 zl nie domyjesz :> nie ma to jak gabka :>
Opublikowano

gawel1999 i jak sprzęgiełko lata :cool1:

Opublikowano

gawel1999 i jak sprzęgiełko lata :cool1:

przyzwyczailem sie :confused4: wymienilem filtr i dalej telepie :confused4: ale jak zrywnej ruszam to nie szarpie. moze poczakam az sie rozleci to wtedy bedzie wiadomo co to jest :kox:
Opublikowano

I to jest plan :decayed:

Opublikowano

I to jest plan :decayed:

taki najlepszy :> juz myslalem , ze wszystko mam na cacy a tu rozrusznik do naprawy :kox: hehe jeszcze troche to juz nie bede mial uzywanego audi tylko nowe :)
Opublikowano

Musisz kiedyś za dnia podjechać do mnie i muszę polukać jak masz hidy zamontowane bo się też zbieram :przebiegly:

Opublikowano

Musisz kiedyś za dnia podjechać do mnie i muszę polukać jak masz hidy zamontowane bo się też zbieram :przebiegly:

nie ma sprawy :> ale w weekend. Musze adama poprosic ,zeby logi mi zrobil.moze jeszcze cos wykaza.
Opublikowano

Adam robi logi w tygodniu bo ma więcej czasu :naughty: