Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popatrzeć :thumbdown: musisz pokazać co b6 potrafi przy slupie oświetleniowym :angry:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja to nie mam z czym starować :>

i tak nie narzekaj bo za taką kasę nie czego...

nie nażekam :)..... może i się nie błyszczy jak inne :tongue4: :tongue4: :tongue4: ale za to śmiga zaj......cie i nie muszę w nią wkładać kasy :good: :good: :good:

A co do ślizganka PATRYK :ad: to możemy się jakoś zgadać :naughty:

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_montaz_cb_w_sedanie-t67361.0.html

Panowie jak ktoś potrzebuje pomocy przy montażu posiadam niezbędny sprzęt :przebiegly:[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 20:33_________________________________________________

Ja to nie mam z czym starować :>

i tak nie narzekaj bo za taką kasę nie czego...

nie nażekam :)..... może i się nie błyszczy jak inne :tongue4: :tongue4: :tongue4: ale za to śmiga zaj......cie i nie muszę w nią wkładać kasy :good: :good: :good:

A co do ślizganka PATRYK :ad: to możemy się jakoś zgadać :naughty:

gg znasz :decayed: :decayed: :naughty: :naughty:

Opublikowano

a no znam :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

gg znasz :decayed: :decayed: :naughty: :naughty:

piszcie tu... wpadne na fajkę(i) :naughty:

Opublikowano

tylko że temp idzie na + :naughty:

Opublikowano

tylko że temp idzie na + :naughty:

pół godziny temu było -1,5 a teraz -2 więc nie jest źle (parter)

Opublikowano

Nie jest źle trochę śniegu spadło do wieczora jeszcze będzie :naughty:. A i tak zaraz jadę na rekonesans :evil:

Opublikowano

no ale niestety Adaś miał rację... plusik jak nic

Opublikowano

Trzeba być dobrej myśli :wink4: na wieczór może złapie mróz :przebiegly:

Opublikowano

niestety przymrozi z wtorku na środe a do tego czasu to śniegu raczej nie będzie

Opublikowano

niestety przymrozi z wtorku na środe a do tego czasu to śniegu raczej nie będzie

Adaś i jego tajne strony pogodowe :>

Opublikowano

Nie tajne, podawałem już link ... ważne że się sprawdza

Opublikowano

jeszcze deszcz zaczyna czasami padać porażka :wallbash:

Opublikowano

Patryku chyba skorzystam z Twojej gościnności niedługo... bo kierownicę zamówiłem także za jakieś 2 tygodnie będę szukał miejsca na wymianę :>

(uprzedzę pytania - żadna rewelacja Multi z szarą skórą)

Opublikowano
:good: :good: niema sprawy wal jak w dym [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 12:24_________________________________________________a nie lepiej już tą z tt ze ściętym dołem :decayed::kox:
Opublikowano

:good: :good: niema sprawy wal jak w dym [br]Dopisany: 23 Luty 2009, 12:24_________________________________________________a nie lepiej już tą z tt ze ściętym dołem :decayed::kox:

Mi to akurat nie specjalnie sie podoba i chyba bardziej by denerwowało przy kręceniu.

Grzesiu zamawiasz z Multi a moduł masz do tego przystosowany tzn. inaczej masz może tempomat? Bo inaczej chyba trzeba go też wymienić (tak mi się zdaje) i oczywiście jak nie masz tempomatu to po tym dołożenie będzie banalną sprawą.

Opublikowano

Mi to akurat nie specjalnie sie podoba i chyba bardziej by denerwowało przy kręceniu.

Grzesiu zamawiasz z Multi a moduł masz do tego przystosowany tzn. inaczej masz może tempomat? Bo inaczej chyba trzeba go też wymienić (tak mi się zdaje) i oczywiście jak nie masz tempomatu to po tym dołożenie będzie banalną sprawą.

tempomat mam... kupuję od Boberka i napisał mi że wszystko będzie bo za 2 tygodnie ściąga i wstawia B7

ogólnie to myślałem nad skórą żeby obszyć swoją... ale skoro jest taka okazja http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_kierownica_multifunkcyjna_tempomat_manetka_fis_modul_do_a4_b6-t67412.0.html

to mam multi z mało zniszczoną skórą prawie gratis... swoją z poduchą pewnie za 300 puszczę albo i więcej

a multi dla mnie dosyć przydatne bo naprawdę dużo używam Bluetootha i do tego potrzebuję zamontowany moduł (mam od siemensa c45) po to tylko żeby wywoływać telefon... a tak to będzie na kierownicy i adaptera będę mógł się pozbyć... zostanie tylko szary stelaż niestety

poza tym multi to dobry początek do RNS-E... narazie jestem za biedny ale okazje się zdarzają - ostatnio adamoo cały komplet z mapami i 2dinem sprzedawał za 1650zł :>[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 14:04_________________________________________________

dzięki za chęci... co do RS4... mi się podoba choć wiele trzeba byłoby w samochodzie zmienić żeby nie wyglądało na wiochę... a sama kierownica (z airbag'iem) coś koło 1800zł

także narazie wole swoje szarości...[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 14:18_________________________________________________kurde... z tego co widzę to na tej zmianie będę sporo... do przodu

na allegro znalazłem jedyną kierownicę za 250zł

a poduszki wielofunkcyjne są dwie... za 549zł i za 800zł :polew:

Opublikowano

Bylem na parkingu Pwsz i nie jest tak źle blotko ładnie się będzie kleiło się do autka :przebiegly:

Tak więc jak jedzie ktoś wieczorkiem :gwizdanie:

Opublikowano

ja tak jak pisałem wcześniej... napiszcie tylko godzinę