Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

18 pasi . Akurat moja pani zaczyna seriale oglądać do 21 30 :przebiegly:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W takim razie ten co masz moduł powinien przypasować do kiery z multi. Tylko ten kolorek ... będzie pasił? Odnośnie podstawki to masz tą podstawkę ori cullmana hmmm nie wiem czy nie było do tego jakiś zaślepek :mysli: Poza przekładką chyba jeszcze nowe kodowanie trzeba będzie podrzucić. No i co z wiązką?

Nie chce mi się specjalnie autka wyciągać i gnać do garażu w taką ciapę... choć bym chętnie zobaczył jak zachowuje sie Grzesia autko z ESP w takich warunkach.

Opublikowano

Jak coś to to zawsze autostopem możesz się zabrać :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jak coś to to zawsze autostopem możesz się zabrać :naughty: :naughty:

Mówisz... :mysli:

dam znać jak wróce do domu

Opublikowano

W takim razie ten co masz moduł powinien przypasować do kiery z multi. Tylko ten kolorek ... będzie pasił? Odnośnie podstawki to masz tą podstawkę ori cullmana hmmm nie wiem czy nie było do tego jakiś zaślepek :mysli: Poza przekładką chyba jeszcze nowe kodowanie trzeba będzie podrzucić. No i co z wiązką?

Nie chce mi się specjalnie autka wyciągać i gnać do garażu w taką ciapę... choć bym chętnie zobaczył jak zachowuje sie Grzesia autko z ESP w takich warunkach.

Adaś... to że załatwiłem sobie lokum :> to nie znaczy że nie będziesz potrzebny :naughty: bo bez kodowania ani rusz :kwasny:

nawet jakieś specjalne klucze trzeba załatwić... bo ja nigdy kierownicy nie odkręcałem więc nie mam... martwi mnie jedno... chciałbym robić to na włączonym aku bo nie mogę w książeczkach znaleźć kodu do radia - bez kluczyka w stacyjce poducha nie ma prawa wystrzelić... z drugiej strony czytałem kiedyś że jeśli radio nie zmienia samochodu to nie potrzeba kodu... więc nie wiem która opcja wygra

jeśli chodzi o wiązkę to ma wszystko być co mi będzie potrzebne... w końcu sprzedaje mi to klubowicz :good:

co do ESP...cóż to nie quattro... ale jak na elektronikę to muszę przyznać że przydatne...wczoraj sobie wyłaczyłem tak dla sprawdzenia... silnik zimny... i w pewnym momencie skoczyło na lodzie do 3,5 tyś obrotów... może jestem przyzwyczajony za bardzo i bez tego bym miał lżejszą nogę ale szkoda mi się zrobiło turbiny :>

[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:49_________________________________________________no to jadę na te fajki...

Opublikowano

Adaś... to że załatwiłem sobie lokum :> to nie znaczy że nie będziesz potrzebny :naughty: bo bez kodowania ani rusz :kwasny:

nawet jakieś specjalne klucze trzeba załatwić... bo ja nigdy kierownicy nie odkręcałem więc nie mam... martwi mnie jedno... chciałbym robić to na włączonym aku bo nie mogę w książeczkach znaleźć kodu do radia - bez kluczyka w stacyjce poducha nie ma prawa wystrzelić... z drugiej strony czytałem kiedyś że jeśli radio nie zmienia samochodu to nie potrzeba kodu... więc nie wiem która opcja wygra

jeśli chodzi o wiązkę to ma wszystko być co mi będzie potrzebne... w końcu sprzedaje mi to klubowicz :good:

co do ESP...cóż to nie quattro... ale jak na elektronikę to muszę przyznać że przydatne...wczoraj sobie wyłaczyłem tak dla sprawdzenia... silnik zimny... i w pewnym momencie skoczyło na lodzie do 3,5 tyś obrotów... może jestem przyzwyczajony za bardzo i bez tego bym miał lżejszą nogę ale szkoda mi się zrobiło turbiny :>

[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 17:49_________________________________________________no to jadę na te fajki...

Specjalne klucze to torx długi do odkręcenia poduchy oraz spline do odkręcenia kiery - oba mam ;)

co do robienia pod napięciem hmmm no nie wiem jakieś elektrostatyczne rozładowanie pójdzie i co?!?!?! widziałem kiedyś filmik jak klient usiadł na airbagu i go odpalili ... jego jajka nie wiem czy jeszcze do czegoś się nadawały :kox:

Krótkotrwałe odpięcie zasilania nie powinno rozkodować radia więć może go zaraz podpiąć gdzieś pod +12

akurat ASR zabezpiecza przed zwyżką obrotów ale chodiz jak to na siłe elektronika usiłuje utrzymać fizykę w ryzach na zakręcie

Opublikowano

chłopaki zerwany dzis na drodze z wawy ten spod co mi tak wisiał, ta osłonka :disgust: tylnia zostala zdjęta przez asfalcik tak lekko to ujmując :confused4: moze ma ktos jakis namiar na dobry produkt na allegro z wkretami tzn potrzebny caly komplet ta duzo oslona pod silnik i mała no i + te zaczepy

Opublikowano

akurat ASR zabezpiecza przed zwyżką obrotów

no to standardowy błąd... kontrolka od ESP się zapala to człowiek głupieje i zapomina że to ABS+ASR+EBD

Opublikowano

ty a jak jeździłeś to wyłączyłeś esp :gwizdanie:

Opublikowano

tak w połowie jazdy... ale przy takich przeciążeniach to miało spore problemy...

Opublikowano

tak w połowie jazdy... ale przy takich przeciążeniach to miało spore problemy...

dlatego tak słabo ci szlo :kox:

Opublikowano

Grzesiu nie ma tak ciężkiej nogi jak ty :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2009, 21:04_________________________________________________

chłopaki zerwany dzis na drodze z wawy ten spod co mi tak wisiał, ta osłonka :disgust: tylnia zostala zdjęta przez asfalcik tak lekko to ujmując :confused4: moze ma ktos jakis namiar na dobry produkt na allegro z wkretami tzn potrzebny caly komplet ta duzo oslona pod silnik i mała no i + te zaczepy

ja bym szukał mimowszystko ori wyjda drożej ale są chyba inaczej wykonane, na przykład:

http://www.allegro.pl/item552766752_oryginalna_oslona_silnika_vw_passat_b5_b6_audi_a4.html

ale jeśli już coś z zamienników to to:

http://www.allegro.pl/item555843993_oslona_silnika_skrzyni_spinki_audi_a4_wygluszeni.html

albo szukać u nas po forum czy ktośnie opycha (np z angola)

ps. jakbyś kupiłę ten zamiennik to daj znać chętnie bym go oblukał z ciekawości

Opublikowano

sporo kasy... poszukaj/poczekaj na forum może wyjść ze 100zł

Opublikowano

oj tak tanio to nie sądze by ładną dostał ale obie w cenie 200-230zł jest realne

Opublikowano
:thumbup::silacz:
Opublikowano

:thumbup::silacz:

cóż za róż... aż bije :friends:

Opublikowano

Co do osłony silnika to bym wolał ori nawet cala używkę . Podrubka niewiadomo z jakiego plastiku zrobiona ze przy montażu już popęka . A osłona po lifcie jest taka sama jak przed liftem i czy pb a on jest różnica

Opublikowano

Osłona od benzyny może być bez wygłuszenia a od S-ki dość mocno sie różni

Opublikowano

własnie adadur sie zastanawiam nad tym zamiennikiem bo widze ze w takiej samej cenie co ten pojedynczy, no ale jest z wygłuszeniem duża różnica moze byc? bo diesel jak diesel i tak go słychac no ale nie chcial bym zeby chodził jak kombajn :tongue4: , a na marginesie jakis lakiernik w egu co do mojego koloru by dopasowal lakier? jak pech to pech ktos mi pstryknal czym po tylnej klapie farba zerwana jakby ktos kluczykiem obtarl czy wkretakiem :angry: co prawda małe ale kiepsko to wyglada przy czerni taka 1cm blacha

Opublikowano

Co do lakiernika polecam tylko Knedler albo Kalinka

A jeśli chodzi o osłonę to może używkę dorwać całą . Byłem ostatnio kolo agromaxu tam jest nowa demontażownia i widziałem 2 audiczki ale przed liftowe i nie wiem może by pasily :przebiegly:[br]Dopisany: 24 Luty 2009, 18:38_________________________________________________I znowu wszyscy spią :cool1: