Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l a kiedy chcialbys wtedy sprawdzac? bo ja pamietam ze napewno mialem aku jeden taki luzem bo kiedys do domu przynioslem i sie CB bawilem jutro bym Ci potwierdzil bo teraz nie chce mi sie za pozno hehe
Opublikowano 4 Kwietnia 200917 l Grzesiek jak coś to sms-a napisz czy masz a jak coś to podjadę jutro
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l szpoko [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 23:36_________________________________________________i co wszyscy śpią :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2009, 23:59_________________________________________________Cały dzień cisza
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l może chorują ładna pogoda była wczoraj i może popili może tak ....albo nieśmałe chłopaki u Was
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l no to gdzie pierwsza wyprawa? :> Autoroute - fajny program do planowania podróży po europie
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Jeszcze nie wiem narazie czekam na założenie haka do mojej niuni i rejestracja przyczepy
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l a powiedz mi ile za założenie haka, bo ja tez mam tylko trochę kijowo zamontowany bo było wycinane w owiewce
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l Nie mam czasu i głowy na grille bo mi najmłodszą kluskę do szpitala położyli ;(
Opublikowano 5 Kwietnia 200917 l zapalenie ukladu moczowego ... mogło by być gorźne jak by nie było w porę leczone a że szybko wykryte i teraz antybiotyk dożylnie wiec dlatego w szpitalu