Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zapalenie ukladu moczowego ... mogło by być gorźne jak by nie było w porę leczone a że szybko wykryte i teraz antybiotyk dożylnie wiec dlatego w szpitalu

:good:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po wyleczeniu będzie badanie by wykluczyć ewentualną wadę układu moczowego tzw. refluks a to już nie jest nic dobrego

Opublikowano

Adam jesteśmy z tobą

Opublikowano

:th: :thankyou2:

Opublikowano

Trzymaj się ADAŚ wszystko będzie OK :)

Opublikowano

Adaś na pewno będzie ok

dla oderwania się od problemów swiata codziennego :wink4: polecam:

http://babene.moskva.com/?lang=en

a w szczególności zakładkę auta :> :good:

Opublikowano

I ode mnie słowa wsparcia dla Adama. Trzymaj się, będzie bo inaczej być nie może :good: :good:

Opublikowano

Adaś... ja (Maks) jestem świeżo po refluksie moczowym obustronnym stopnia drugiego... zabieg w tej chwili to pikuś - tylko dziecko trochę stresu ma niestety przy robieniu kontrastów (wprowadzanie płynu wiadomo przez co do nerek w celu zrobienia zdjęcia USG nie należy do przyjemności)

sprawa wyszła przez bakterie Coli i podobno dotyczy ok. 25% dzieci... u chłopaków uaktywnia się do 1,5 roku życia, a u dziewczyn powyżej 1,5 - statystycznie...

trochę śliska sprawa bo łatwo sepsę załapać ale skoro już jest w szpitalu to paradoksalnie tylko się cieszyć :good:

a zabieg zrobili przy okazji wprowadzenia kamery (przez wiadomo co), jakiś laser mieli bo pojechaliśmy na zwykłe rozpoznanie żeby przejrzeli układ, a koleś wyszedł i powiedział że zabieg przy okazji zrobili... nacięcie zastawek przy nerkach - mocz się cofał bo nie działały i zakażał organizm...

także głowa do góry bo za wyjątkiem stresu przy tych kontrastach nie będzie źle... jeśli będzie refluks oczywiście...

Opublikowano
:shocked:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:55_________________________________________________Żeś się rozpisał :decayed:
Opublikowano

:shocked:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 15:55_________________________________________________Żeś się rozpisał :decayed:

a bo na bieżąco prawie jestem... :wink4:

Opublikowano

ok :notworthy:

Opublikowano

Patryko jak tam przyczepa sie sprawuje, może jakies foty bys pokazal, bo takie ogladanie innych to wiesz, a my chcemy Twoja obejrzec co nie :decayed::tongue4:

Opublikowano

to przyjedz :tongue4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:10_________________________________________________jeszcze dzisiaj stoi i do wieczora do jutra u mnie :naughty:

Opublikowano

to przyjedz :tongue4:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 18:10_________________________________________________jeszcze dzisiaj stoi i do wieczora do jutra u mnie :naughty:

może wpadnę na chwile coś koło 19-20 jak coś to trąbne :decayed: albo będzie mnie słychać :polew:

Opublikowano
:good: :good: :decayed:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 19:44_________________________________________________a tu co taka cisza :kwasny:
Opublikowano

wszyscy walą w h... :beach: amak :decayed:

Opublikowano

jak chcesz to możesz wpaść po aku :gwizdanie:

Opublikowano

ok to najwyzej za jakies 15min bo i tak lece w tamta stronę :>

Opublikowano

niema sprawy :naughty:

Opublikowano

Ja już po wymianie górnych wahaczy :naughty: nareszcie nic nie stuka, wstawiłem lamfordera :good: kupiłem na allegro, przy okazji okazało się że guma od lewego przegubu byla do wymiany teraz bede czekał kiedy będzie trzeba przegub wymienic a do AJM-a to tak LOBRO 332PLN u TOM77 :confused4: