Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zarąbiste... szczególnie przemyślane jest pierwsze... ostatnie też mi się podoba...

teren jednak niezły bo fotograf :thumbdown:

:polew:

dodam że nie powiększałem bo w pracy necik cienki... przyjżę się w domu... ale już jestem zdecydowany - po polerce oczywiście :decayed:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no no :polew: nie no myślę ze mogły lepsze wyjść :disgust: no ale pierwszy raz wiec wiecie :tongue4: no i jednak trzeba pamiętać ze przy takiej fotografii rażące słońce to kicha

Opublikowano

ale jak pięknie na tym pierwszym by wyglądał wydech polerowany :gwizdanie:

Opublikowano

ale jak pięknie na tym pierwszym by wyglądał wydech polerowany :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no co ... ambicja ważna rzecz.. trza włazić z butami :przebiegly:

Opublikowano

i tak to nic nie da za leniwi :decayed:

Opublikowano

gadacie :tongue4:

Opublikowano

no to tak... kto będzie na spocie w środę ten zobaczy efekt pracy Pana od skóry... zawsze się można do czegoś przyczepić ale ładnie wyszło tym bardziej że oprócz kierownicy, mieszka i ręcznego obszył całą gałkę :wink4: ... kolor prawie dobrany ale z 1 metra nie widać różnicy więc nie jest źle (tym bardziej że ten airbag był jaśniejszy od mojego... pewnie efekt stosowania lub nie jakiś środków)

Patryk - poczytaj jakie grupy się robi i jutro możem zrobić... magnes zamówiony bo ceny przejściówek są za duże...

Buszek... planuję kompleksowe czyszczenie na niedzielę - łącznie z woskiem więc jeśli pogoda dopisze to chciałbym Cię zatrudnić późnym popołudniem...

Adaś - jaki tam wosk kupujesz? bo zapomniałem a na cuda mnie nie stać...

no i szyba... to jest nie do opisania... pal licho szybę ale jak te wycieraczki teraz chodzą... najbardziej się uśmiałem jak wycierałem ją pod wycieraczkami bo usłyszałem piiiiiiiiiiiiiiii - czyli odgłos wycierania szyby bez rys... nie wiem czy dobrze mnie zrozumieliście... widok bajka... ale jak jakiś najdrobniejszy kamyczek trafi to będę płakał :wink4:

no i mechanizm szyby... zamiast prawego przysłał mi kretyn lewy :wallbash: - jeśli sama linka nie podejdzie to bieda...[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 22:17_________________________________________________no i zapomniałem dodać że za parę dni będę miał "Major Roads of Western Europe 2009/2010" pod mojego DX'a... zobaczymy czy ruszy...

Opublikowano

oblukamy oblukamy te skóry

Co jakieś logi chcecie robić?

Wosk kupowałem na Shellu jakieś 14 zł chyba kosztował - gąbeczka do niczego w nim się nie nadaje ale mięciutkie szmatki wskazane ... kilka szmatek ... ;)

co byś się obrobił z robótkami ... jak chciałbyś w czymś pomocy to daj znać.

No i jak z tą pogoda wyglądamy co?

Opublikowano

będę robił poza Elblągiem bo tu nie mam gdzie... a żonkę wywiozę odrazu i skorzystam z rodzinnego garażu...

logi tak... chcielibyśmy obaczyć u Patryka...

14zł :shocked: i to tym żeś robił swój lakier? nie bałeś się? ile razy? 10? :>[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 22:33_________________________________________________

UWAGA - TAŃSZE ZAKUPY:

http://www.a4-klub.pl/smf/all_aso_wszystkie_czesci_vag_rabat_8-t82823.0.html;msg929700#msg929700

Opublikowano

Nie nie bałem się ... poprostu po elemencie nanoszę i następnie drugą szmatka ścieram i poleruję, na kilka takich pucowań wystarcza. Co ciekawe czarne alementy jak listyw, relingi dobrze znoszą ten wosk ;)

Opublikowano

noł problem a co do środy to chyba bede

Opublikowano

Nie nie bałem się ... poprostu po elemencie nanoszę i następnie drugą szmatka ścieram i poleruję, na kilka takich pucowań wystarcza. Co ciekawe czarne alementy jak listyw, relingi dobrze znoszą ten wosk ;)

Adaś to jest w puszce? i napisane z coś tam (politura?)z woskiem? za 14,95zł? otwierane od góry? bo innego nie widziałem...

Opublikowano

Fajna nowa miejscowa do zdjec odkryta przez Patryka :gwizdanie: :

705f51bd9a92e797med.jpg

Opublikowano

Adaś to jest w puszce? i napisane z coś tam (politura?)z woskiem? za 14,95zł? otwierane od góry? bo innego nie widziałem...

chyba to to...

powinno wyglądac jak to:

http://hand-all.pl/sklep/pasta-woskiem-290g-p-11.html?cPath=5

tylko moje jest z czerwonym dekielkiem i nie jest to oczywiście pasta z woskiem tylko wosk lub jak mówisz politura z woskiem czy jakoś tak

Opublikowano

705f51bd9a92e797med.jpg

to mój tel takie foty robi :blink:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 15:38_________________________________________________Co do logów to kiedy ci pasuje możemy zrobić a jakie grupy to się popatrzy chyba że Adam będzie szybszy :naughty: i podpowie :good:

Opublikowano

705f51bd9a92e797med.jpg

to mój tel takie foty robi :blink:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2009, 15:38_________________________________________________Co do logów to kiedy ci pasuje możemy zrobić a jakie grupy to się popatrzy chyba że Adam będzie szybszy :naughty: i podpowie :good:

nie no bylem odwiedzic tak jak mowiles i swietna jest ta hala :good:

Opublikowano

Jutro panowie nie jade z wami bo mam dzisiaj gości :drunk: i będzie mocno zakrapiana imprezka :naughty:

Opublikowano

ja pierniczę... hala wypas mega... a tam dach jest? nie pada?

Patryk... dziś znowu muszę spasować - dopiero wróciłem z Krynicy i mam dość... może poniedziałek skoro imprezujesz...

Opublikowano

No ja jutro będę na 8:30 na jednostce