Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy któryś z panów z Elbląga ma vaga i poświęciłby trochę wolnego czasu na podłączenie auta pod laptopa i zrobienie logów

byłem u kilku magików twierdzą że jest ok mnie jednak się kilka rzeczy nie podoba

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

juz po servisie klimy, wszystko OK prucz tego ze czynnika bylo za duzo, powinno byc 700gr. A bylo ponad 1050. Dzieki Adam.

I co Kbibi zakładzik może niemrawy ale sprzęcik do klimy spoko ;)

tym czymś chyba jeszcze mogą sprawdzać szczelność układu stsująć chyba barwinik UV.

Witam

Czy któryś z panów z Elbląga ma vaga i poświęciłby trochę wolnego czasu na podłączenie auta pod laptopa i zrobienie logów

byłem u kilku magików twierdzą że jest ok mnie jednak się kilka rzeczy nie podoba

Nie ma problemu kwestia dogadania kiedy...

Możesz nakreślić co się dzieje?

Opublikowano

głośno silnik pracuje i czasmi przy wciśnięciu gazu chwilę się zastanawia

a co do dogadania mnie mocno praca czas ogranicza pasuje mi w czwartek ale będę robił wszystko żeby się dostosować do ciebie

Opublikowano

wieczorkiem raczej nie ma problemu - zaglądaj tu może albo może wymienimy kontakt na PW

"zastanawianie" jest dość normalne ... turbina potrzebuje spalin by się zebrać i dostarczyć powietrza

Opublikowano

czytał Adaś o Mikołajkach :cool1:

Opublikowano

u nas?

nie wiem bo kurna w sobotę muszę być w E-gu

Opublikowano

u nas?

nie wiem bo kurna w sobotę muszę być w E-gu

jak chcesz nie musimy jechać

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Opublikowano

no własnie chlopaki widze ze tam z dostaniem sie na ten rajd bez biletu to bedzie lipton :disgust: a co do auta to zapowietrzone bylo.. dzis mechanik odpalil i sprawdza dalej co tam bylo nie tak i czemu zapowietrzony jutro rano wtedy odbior :mysli:

Opublikowano

no własnie chlopaki widze ze tam z dostaniem sie na ten rajd bez biletu to bedzie lipton :disgust: a co do auta to zapowietrzone bylo.. dzis mechanik odpalil i sprawdza dalej co tam bylo nie tak i czemu zapowietrzony jutro rano wtedy odbior :mysli:

ty chcesz flagę :mysli:

Opublikowano

ty chcesz flagę :mysli:

na jajka sobie zawiesze :tongue4::polew: nie nie chce mi wystarcza ramki i klubowy shirt :decayed: no jece na zime na polar bede polowal i moze na klubowicza po jakims czasie i postach :polew::decayed:

Opublikowano

naucz sie najpierw cytować :kox:[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2009, 20:28_________________________________________________

moze na klubowicza po jakims czasie i postach :polew: :decayed

:zemdlal: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Opublikowano

no co dobrze jest co nie :decayed:

no a nie mam racji napisalem przeciez ----> :polew::decayed: nie no trzeba marzyc a nie byc pesymista :polew::decayed:

Opublikowano

Ty może by tak baner zmienił :mysli:

Opublikowano

Ty może by tak baner zmienił :mysli:

jutro po egzaminie jak auto odbiore to pobawie sie, bo teraz nie mysle (czyt. jak zawsze) :decayed:

Opublikowano

si senior :decayed:

Opublikowano

Z rajdem to nie wiem nawet jak czytać te mapki co gdzie kiedy a bez biletów ciężko bedzie się gdzieś ustawić a że to nie mały kawałek to głupio by było nic nie zobaczyć i wrócić.

Opublikowano

Z rajdem to nie wiem nawet jak czytać te mapki co gdzie kiedy a bez biletów ciężko bedzie się gdzieś ustawić a że to nie mały kawałek to głupio by było nic nie zobaczyć i wrócić.

właśnie :confused4:
Opublikowano

si senior :decayed:

a propos Hiszpanii... wczoraj wlałem pełny baczek a dziś podwyżka podatku i poniżej 0,93 Euro ciężko znaleźć :disgust:

Adaś mam już te towary dla Ciebie tylko nie mam kiedy wkleić...

dziś znowu 36 stopni ale już się chyba powoli aklimatyzuję bo zbytnio nie przeszkadzało :beach: