Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzięki za życzenia :naughty:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 424,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Patryk Wszystkiego Najlepszego :)

Opublikowano
:drunk: wszystkiego naj!!!lepszego
Opublikowano

dziwny kraj... szeroko była omawiana podwyżka cen papierosów i ropy (bo benzyniaków tu na lekarstwo), a trwała jakieś dwa tygodnie... fajki znowu staniały, a diesla tankowałem wczoraj za 0,875 (co przy dzisiejszym kursie daje ~3,8zł/litr)

Opublikowano

Patrykbor proszę napisz mi kod tylnej, dolnej listwy z lewej strony.

Opublikowano

Teraz niema mnie w domu wieczorkiem popatrzę, chyba że Adam mnie wyprzedzi :naughty:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2009, 18:39_________________________________________________siniak80 dzisiaj widziany na lotniczej :naughty: czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema :mysli:

i Leszek na niepodległości przy banku :kox:

Opublikowano

siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej :naughty: czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema :mysli:

i Leszek na niepodległości przy banku

nikt sie przed Toba nie ukryje hehehe :polew::tongue4:

Opublikowano

8DO853963 lewy tył :gwizdanie:

8DO853964 prawy tył :cool1:

siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej :naughty: czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema :mysli:

i Leszek na niepodległości przy banku

nikt sie przed Toba nie ukryje hehehe :polew::tongue4:

się trochę po mieście śmiga :kox:

Opublikowano
8DO853963 lewy tył gwizdanie

8DO853964 prawy tył cool1

dzieki wielkie :> :> :>

Opublikowano
8DO853963 lewy tył gwizdanie

8DO853964 prawy tył cool1

dzieki wielkie :> :> :>

:guma::pali:
Opublikowano

dzięki Patryk no zobaczymy, mam nadzieje ze auto do poniedziałku bede mial, bo papierow pociagiem na studia nie chce mi sie zawozic :decayed:

Opublikowano

siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej :naughty: czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema

Tak Patryk miałem tam praktyki
Opublikowano

siniak80[/b] dzisiaj widziany na lotniczej :naughty: czy ty nie miałeś praktyk w warsztatach szkolnych na Bema

czułem że gdzieś cie widziałem :wink4:

dzięki Patryk no zobaczymy, mam nadzieje ze auto do poniedziałku bede mial, bo papierow pociagiem na studia nie chce mi sie zawozic :decayed:

ale wiedzą już coś co mu dolega :gwizdanie:

Opublikowano

czułem że gdzieś cie widziałem :wink4:

Elbląg ...

ale wiedzą już coś co mu dolega :gwizdanie:

Może czas zmienić mechanika

Opublikowano

:bry: co tu taka posucha :gwizdanie:

Adam sory ale kobita pokrzyżowała plany :([br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 09:00_________________________________________________A może by jeszcze datę zmienił w pierwszym poście :mysli:

Opublikowano

hejka, moja czarnula rozkręcona, wymieniają uszczelkę pod głowicą a przy okazji uszczelniacze PD (no i jeszcze tam jakieś uszczelki i śruby) , uszczelkę pompy podwójnej ,uszczelkę chłodnicy oleju , tak przy okazji okazało się że napinacz paska do wymiany (podobno poprzedni mechanik mi go wymienił, podobno) :angry:, no a jak napinacz to i pasek, walnięty termostat też wymienią, no a jak już jest wszystko rozkręcone to jeszcze wymienią padnięty wentylator klimatyzacji , do tego wiadomo nowy olej , filtr + płyn chłodniczy ;(, powiem tylko tyle że za robociznę biorą 1200PLN a resztę policzcie sami zważywszy że wkładają same oryginalne części, mam tylko nadzieję że na tym się skończy i głowica będzie cała , jutro mają ją sprawdzać ultra dźwiękami i planowaćnie

Opublikowano

tak przy okazji okazało się że napinacz paska do wymiany (podobno poprzedni mechanik mi go wymienił, podobno) :angry

przecież niedawno robiłeś rozrząd

ale kasy żeś władował ostatnio i teraz znowu :wallbash:

Opublikowano

A może by jeszcze datę zmienił w pierwszym poście :mysli:[/b][/size]

To na kiedy najbliższy czwartek - tak by wypadało 2 tyg. od ostaniego?

Czy następny?

voytek80 chyba dobrze to wycenione 700 za wymianę uszczelki pod głowicą z planowaniem w najtańszej opcji a roią ci jeszce parę rzeczy

Brakuje mi w tym co napisałeś śrub, bo też powinno się wymieniać na nowe

I jeszcze dobra rada - jak rozszczelniają klimę czy ją serwisują to wymień osuszacz - kosztuje 130-160 zł a klimie to naprawdę dobrze zrobi - powinno się to wymieniać co 120 tyś