Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty tniesz błotniki żeby zmieścić tą lampę :>

dobra nie istotne zakrecilem sie :P ale i tak te mleczne mnie nie przekonuja za bardzo

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/item695963948_lampy_audi_a4_99_01_chrom_clear_soczewka_tyc.html[br]Dopisany: 05 Sierpień 2009, 20:42_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item681833171_reflektor_xenon_audi_a4_nowy.html
Opublikowano

walekk chciałeś furacza zamienić czy lampy?

Opublikowano

widze że bez forum nie da się życ , już od samego rana, albo urlop albo lekka praca , jak urlop to już chyba zboczenie :decayed:

adadur byłeś na zlocie w Pile? bo chyba widziałem Twoje zdięcie jak popijasz z puchara tylko nie wiem czy to ty[br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 08:22_________________________________________________http://img39.yfrog.com/i/ciemnewloski12023786392.jpg/

http://img141.yfrog.com/i/ciemnewloski11973721917.jpg/

Opublikowano

był był...

Opublikowano

Grazny :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Grazny :notworthy: :notworthy: :notworthy:

znaczy działa jeszcze? :>

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

lampy, no gdzie furacza na takie zlomowisko :tongue4::naughty: :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

lampy, no gdzie furacza na takie zlomowisko :tongue4::naughty: :gwizdanie: :polew:

nie jestem zwolennikiem naruszanie auta wiec takie mody jak dla mnie odpadają - jak bym miał kupować auto to też z tego typu przeróbkami jest skreślone więc zastanów się czy takie rezanko to dobry kierunek.

Jestemciekaw czy ktoś próbował spasować światła soczewkowe (lub ksenony) z A8 bo wyglądaja bardzo podobnie do tych w A4.

Choć jest jeszcze szansa na szukanie soczewek z S4 ;)

Opublikowano

tak, ale autko z tymi zespolonymi soczewkami wyglada od razu mlodziej... mi sie podoba. A jak ktos sie nie bedzie znal to i tak tego nie zobaczy :wink4:

ale i tak priorytet to felgi. Bo juz mi sie kapcie koncza a bez sensu kupowac kapcie do tych jezeli chce zmienic na 16 ew. :no: 17 "

Adam da rade tam kiedys podpiac pod vaga bo musze inspekcje skasowac, jeszcze cos sie chyba czujnik abs-u zjebawszy to jak go wymienie to i abs bedzie trzeba skasowac przy okazji :wink4:

Opublikowano

Leszek bierz 17" :decayed:

Opublikowano

Jak nie przeraża cena opon 17 to nie ma nad czym się zastanawiać.

VAGa możemy podpiąć napisz PW kiedy byś chciał i podam ci nr tel.

Opublikowano

Jak nie przeraża cena opon 17 to nie ma nad czym się zastanawiać.

szkoda mi zawieszenia, ja codziennie robie naprawde sporo km po wiejskich drogach a czasami dziury tam sa naprawde tragiczne. na 17 na niskim profilu bedzie twardo i bedzie szybciej dobijac.

VAGa możemy podpiąć napisz PW kiedy byś chciał i podam ci nr tel.

najpierw zrobie cos z tym absem bo jak narazie to nie dziala :kox:

Opublikowano

no niestety kolego na 17" troszkę tłucze :kwasny: ale za to autko ładniej wygląda :tongue4:

Opublikowano

kibibi dzięki za odwiedziny :wink4:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 15:25_________________________________________________Buszek jak furmanka :naughty:

Opublikowano

Leszek pamietaj ze jak zalozysz 17" to auto troche wyzej pojdzie niz na 15" :tongue4:

Patryk jak narazie wszystko ok ale tego zloma chwalic nie bede :decayed: starszy pocisnal nim do iławy zobaczymy jak go troche bardziej przesmiga, ja zwijam sluzbowym meśkiem do kryni :przebiegly::beach: milego weekend'u :decayed:

Opublikowano

A spot normalnie sie odbędzie

13.08.09 :cool1:

Opublikowano

proponuję środę bo sporo ludzi ma oddany w piątek za sobotę...

Opublikowano

ja i tak siedzę w mieście ;(