Opublikowano 10 Kwietnia 200917 l dzisiaj przeprowadziłem synchronizację mojej niuni przy okazji małe fotostory http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_ustawianie_kata_synchronizacji_w_pd_foto_story-t74986.0.html powiem że brakowało mi tego na forum... bo nigdy nie robiłem
Opublikowano 10 Kwietnia 200917 l GRazny ja mam takie felgi 15" myslisz ze twoj znajomy by sie wymienil pewnie za moja doplata ale czy by sie wymienil bo nie wiem czy dzwonic
Opublikowano 10 Kwietnia 200917 l dzisiaj przeprowadziłem synchronizację mojej niuni przy okazji małe fotostory http://www.a4-klub.pl/smf/b5_ajm_ustawianie_kata_synchronizacji_w_pd_foto_story-t74986.0.html Elegancja !!! jedynie szkoda że do fotek nie użyłeś ramki A4-klub[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 14:04_________________________________________________ rameczki na zdjęciach już są
Opublikowano 10 Kwietnia 200917 l GRazny ja mam takie felgi 15" myslisz ze twoj znajomy by sie wymienil pewnie za moja doplata ale czy by sie wymienil bo nie wiem czy dzwonic nie mam pojęcia... dzwoń i pytaj czy zmieni na takie z dużymi kapslami AUDI...
Opublikowano 10 Kwietnia 200917 l ja juz z kolesiem gadalem moze po swietach przyluka ale cos mi sie zdaje ze moze nie pojsc no trudno najwyzej bedziemy polowac na avus 17" jak kaski wiecej wpadnie
Opublikowano 11 Kwietnia 200917 l Zdrowych i wesołych świąt badziewiaki dołączam się do życzeń i BOGATEGO ZAJĄCZKA
Opublikowano 11 Kwietnia 200917 l Staropolskim obyczajem dużo szynki życzę z jajem. Miodu pełne baryłeczki oraz trochę gorzałeczki. No, a w lany poniedziałek - na kark wody pełen dzbanek!!
Opublikowano 11 Kwietnia 200917 l I ode mnie również mokro w poniedziałek, a w niedziele jajowato Wesołych
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l tak trochę zaczynam się oswajać z myślą że do pracy trzeba iść no niestety !!!! ale jeszcze jeden dzień wolnego by się przydał :(
Opublikowano 13 Kwietnia 200917 l Będę naprawiał pralki, lodówki w ramach gwarancji całkiem nieżle płatne ale najlepsze będzie naprawianie klimy w domach i uwaga w samochodach