lifter Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 wes kase na zlot a ja Ci podrzuce czy na pwsz czy gdzies jak przyjdzie koszulka ok co do pleneru w pasłęku i spota myśle ze można cos wykminic tylko chyba nie ten spot a kolejny to szykujcie sie na następny spot w pasłęku
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 wes kase na zlot a ja Ci podrzuce czy na pwsz czy gdzies jak przyjdzie koszulka ok co do pleneru w pasłęku i spota myśle ze można cos wykminic tylko chyba nie ten spot a kolejny to szykujcie sie na następny spot w pasłęku a co jakaś surprise będzie :gwizdanie: [br]Dopisany: 10 Maj 2009, 16:20_________________________________________________Łukasz a jak fifuszki
lifter Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a co jakaś surprise będzie monotoniczne są wyjazdy do elbląga na spot. miejscówka zawsze taka sama. chciałem pokazać ze w pasłeku tez można się spotkać bo jest gdzie. można rozpalić grilla. fifuszki pucuje często... zużyłem prawie całą pastę. na spocie oddam Ci za nią kasę :>
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a co jakaś surprise będzie monotoniczne są wyjazdy do elbląga na spot. miejscówka zawsze taka sama. chciałem pokazać ze w pasłeku tez można się spotkać bo jest gdzie. można rozpalić grilla. fifuszki pucuje często... zużyłem prawie całą pastę. na spocie oddam Ci za nią kasę :> daj spokój w sklepie kosztuje parę pln :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 16:36_________________________________________________w sumie trzeba korzystać ze spotów teraz bo w zimę rzadko będą , ajak już będzie to krótko bo zimno
lifter Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 trzeba korzystać ze spotów :>[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 16:43_________________________________________________jak było w trojmieście na spocie??
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 :>[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 16:43_________________________________________________jak było w trojmieście na spocie?? :good: mogłeś jechać
GRazny Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a czemu nie Pasłek... możemy się spotkać o 17:30 i pojechać na 18tą - oblookać teren
Buszek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 a czemu nie Pasłek... możemy się spotkać o 17:30 i pojechać na 18tą - oblookać teren no tak Grzegorz nowy sprzecik to teraz szaleje hehehe zobaczymy na miejscu o
adadur Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 Panowie z koszulkami to się tak nie speszcie w tygodniu rozeznam jedną sprawę i dam znać, bo też jestem chętny. Co do spota ... może podarujmy sobie piątek bo faktycznie może weekend komuś wypalić gdzies poza domem i zmieńmy na niedzielę wieczór co? Albo w tygodniu. Grzesiu odnośnie lodówki to daj znać cosik ci podpowiem a jakby co to jak będziesz chciał to ci pożyczę (kwestia tylko kiedy ty masz ten wyjazd.
GRazny Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 to zmieńmy na jakiś czwartek na stałe i już... Adaś zrób głosowanie z czterema dniami zaczynając od "pierwszy poniedziałek miesiąca" a kończąc na "pierwszy czwartek miesiąca" i będziemy mieli na stałe... o lodówce pogadamy...
Buszek Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 ok to daj znać co z ta koszulka tylko jakbyś dal tak do piątku to jarko w sobotę następna by wyslal bo wiadomo jeszcze kasę trzeba mu wysalać a co do czwartku to myślę ze lepiej zamiast w piatek ten to w czwartek chyba nie ma różnicy tylko powiedzmy godzina 18 bo niektórzy maja prace tez
adadur Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 OK Buszek już wiem ... to są te jednak: http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_fruit_of_the_loom_light_graphite_tylko_50sztuk-t78784.0.html taką bym wziął ... tylko jaki rozmiar ... XL chyba
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2009 Opublikowano 10 Maja 2009 to zróbmy ten spot normalnie jak zwykle i się osobiście dogadamy ci i jak niby jadę na działkę ale mogę pogadać z wami co i jak , zresztą mi zawsze prawie pasuje :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Maj 2009, 20:42_________________________________________________ OK Buszek już wiem ... to są te jednak: http://www.a4-klub.pl/smf/tshirt_meski_fruit_of_the_loom_light_graphite_tylko_50sztuk-t78784.0.html taką bym wziął ... tylko jaki rozmiar ... XL chyba mi to troche brzuch przeszkadza przy tym fasonie
kbibi Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Co do spota ... może podarujmy sobie piątek bo faktycznie może weekend komuś wypalić gdzies poza domem i zmieńmy na niedzielę wieczór co? Albo w tygodniu. Mi właśnie juz nie pasuje piątek, a z tym przełożeniem na inny dzień tygodnia np. czwartek to było by lepiej ( według mnie )- tylko teraz na sezon letni
adadur Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 To co zmieniamy ten piątek czy jak? I na jaki dzień? Lifter a ty co tak z rana w E-gu porabiasz?
Buszek Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 No ja jestem za czwartkiem powiedzmy godz 18 co by każdemu pasowało i w sumie tak mógłby zostać czwartek , bo jak piszecie piątki to robią się dni wyjazdowe.
GRazny Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 ja też czwartek... w lecie ok. 18tej... zimą ok. 16:30
adadur Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 to co ten czwartek czy przyszły? Może ktoś potrzebuje więcej czasu bo nie zagląda tu na co dzień.
adadur Opublikowano 11 Maja 2009 Opublikowano 11 Maja 2009 Kto ma być to będzie to się zdecydujmy Patryk nie każdy śledzi forum/ten temat na co dzień dlatego pomyśałem by tać więcej czasu.
Rekomendowane odpowiedzi