Buszek Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 musze brata odebrac tripa do dziadków sobie zrobił na śląsk to ja czekam na konkretna godz i myśle ze chyba bedzie all pasowac ta niedziela :>
gawel1999 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 musze brata odebrac tripa do dziadków sobie zrobił na śląsk to ja czekam na konkretna godz i myśle ze chyba bedzie all pasowac ta niedziela :> ja sie zgadzam na ta niedziele i 16 jest ok
adadur Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 patrykbor, lifter, xbuhhx, kbibi przyszykujcie po 16zł bo "drobnych" przy sobie nie noszę Rameczki są OK z niezbyt sztywnego plastiku co by na mrozie nie pękały Jakby jeszcze lifter się odezwał że w tą niedziele mu pasuje to nie ma problemu robimy spocik 08.02.2008 niedziela, przed nową halą sportową, godzina 16.00
gawel1999 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 a tak na marginesie, to gdzie dobrze ustawiaja swiatla?
gawel1999 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 w ASO Seata, Skody to chyba do seata pojade, bo skoda na rozpadzie a wiesz moze ile kosztuje?
Patrykbor Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ze 20 dychy [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 20:56_________________________________________________ patrykbor, lifter, xbuhhx, kbibi przyszykujcie po 16zł bo "drobnych" przy sobie nie noszę Rameczki są OK z niezbyt sztywnego plastiku co by na mrozie nie pękały Jakby jeszcze lifter się odezwał że w tą niedziele mu pasuje to nie ma problemu robimy spocik 08.02.2008 niedziela, przed nową halą sportową, godzina 16.00 adaś ja tobie więcej chyba winny a jeszcze bym chciał zrobić logi jeszcze raz bo mi już suszarka się wyłączyła parę razy ,a ze teraz ma trochę czasu to se poświecę samochodowi
adadur Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 najlepiej przedzwonić i popytać o cenę. Dobrze ustawione światła to kolosalna różnica i komfort jazdy w nocy. Patryk ja nic nie kojarze ... a co do VAGa to nie wiem czy będę miał w niedzielę bo jutro koleś chciał pożyczyć, ale w tygodniu po południu możemy siezgadać
kbibi Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 patrykbor, lifter, xbuhhx, kbibi przyszykujcie po 16zł bo "drobnych" przy sobie nie noszę Rameczki są OK z niezbyt sztywnego plastiku co by na mrozie nie pękały Jakby jeszcze lifter się odezwał że w tą niedziele mu pasuje to nie ma problemu robimy spocik 08.02.2008 niedziela, przed nową halą sportową, godzina 16.00 OK nie ma sprawy a miedziakami można płacić
lifter Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nareszcie są rameczki. ja tez wezme miedzieki na spot :>
GRazny Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Alvaro - Weź się bujnij i zaprezentuj to cudo
adadur Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Alvaro - Weź się bujnij i zaprezentuj to cudo to zależy od samopoczucia po sobotniej imprezce...
Patrykbor Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 http://www.nimportequi.com/video_popupNEW.php?id_video=82 :polew:
adadur Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 niezły ten Rocky Jutro jak będzie taka pogoda jak dziś powinno być całkiem przyjemnie
Patrykbor Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja nawet przy domu umyłem furmankę przy tej pogodzie ,ale zajeb....samemu se autko wygłaskać
Buszek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Ja nawet przy domu umyłem furmankę przy tej pogodzie ,ale zajeb....samemu se autko wygłaskać no no przed zlocikiem zeby blyszczala, a nie głaskanie no no Joke ______________ a tak na marginesie jak ktoś chce poczytać trochę: http://www.sciaga.pl/tekst/46410-47-dlaczego_pierdy_i_baki_smierdza
Patrykbor Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Dla mnie Grzesiu to frajda i przyjemność przy samochodzie pogrzebać [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 21:28_________________________________________________a nie wspomnę o pucowaniu
Buszek Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie no smieje sie bo ostatnio jak ja wypucowałem przed zlotem to kolega ze Świnoujścia tak mnie podsumował hehe
GRazny Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 nie no smieje sie bo ostatnio jak ja wypucowałem przed zlotem to kolega ze Świnoujścia tak mnie podsumował hehe sam za brudny też nie był o ile dobrze pamiętam :>
Rekomendowane odpowiedzi