Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a to przepraszam - musiało mi umknąć... a już myślałem że jakiś nowy... to nie pamiętasz kto powiedział że tuba w bagażniku to wiejski tuning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 to nie pamiętasz kto powiedział że tuba w bagażniku to wiejski tuning naughty nie miałem na mysli dopracowanego sprzętu adama tylko sprzęt mojego kumpla z pasłęka w którym wystają druty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 to tylko dla śmiechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 spoko. widziałem dzis kumpla który jechał a5 b6. musze sie z nim skontaktować i sciągnąc na następny spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a5 b6 nie to żebym się czepiał... ale a4 czy a5? ... chociaż te B6 to pewnie a4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lifter Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 pewnie a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 a5 b6 nie to żebym się czepiał... ale a4 czy a5? ... chociaż te B6 to pewnie a4... myślisz że będziesz różowy i już fisiujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no no ... ale taka a5 by się przydała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 no no ... ale taka a5 by się przydała :gwizdanie: mnie wystarczyłoby rs4 b5 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie- dobra wiadomosc ze prowadzimy z Olsztynem zła wiadomość- SZUKAM PRACY - DOSTAŁEM WYPOWIEDZENIE :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zła wiadomość- SZUKAM PRACY - DOSTAŁEM WYPOWIEDZENIE :( :( k... co się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Panowie- dobra wiadomosc ze prowadzimy z Olsztynem zła wiadomość- SZUKAM PRACY - DOSTAŁEM WYPOWIEDZENIE :( :( Pier...y kryzys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 kbibi... a Ty skąd straciłeś jeśli można widzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Zobaczyli że zmienia samochody jak rękawiczki i mówią kasę ma to po ch.. mu praca [br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:12_________________________________________________Będziesz różowy czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawel1999 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zła wiadomość- SZUKAM PRACY - DOSTAŁEM WYPOWIEDZENIE :( :( k... co się dzieje? jest ciezko, wszedzie widac, ze lipa z robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 naklejka założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 zła wiadomość- SZUKAM PRACY - DOSTAŁEM WYPOWIEDZENIE :( :( k... co się dzieje? jest ciezko, wszedzie widac, ze lipa z robota tak jak pod koniec lat 90tych cieszyłem się że jestem w Państwówce... tak teraz też się cieszę... bo jak patrzę na te firmy to aż tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 pytałem o coś Grzesiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 pytałem o coś Grzesiu w PW nic nie mam... a o tej naklejce to chyba nie do mnie bo ja nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi