GRazny Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Dziadek jak tam kiedy buda .uj tam...nie ma żadnej budy, zostaje przy viki lub biore peugota słusznie... bo ta A5 to porażka... nie chciałem wkurzać ale skoro zrezygnowałeś nie no fajne autko, tylko kurcze za taka kase to mialbys naprawde cos fajnego przecież żartuje autko marzenie... mnie co prawda nowe zabiłoby psychicznie... a wiem co mówię bo dwoma już z salonu wyjeżdżałem za taką kasę to nawet nie wiem co bym szukał... pewnie jakieś AMG ale to poczekam jak kiedyś będę miał taki "problem" Pany... ile hak u mnie? Patryk? w sumie to nie chce rewelacji ale skoro już robić to chyba ori? bo tak się chwilowo pochyliłem nad tym tematem choć zdecydowany nie jestem...
Patrykbor Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Dziadek jak tam kiedy Pany... ile hak u mnie? Patryk? w sumie to nie chce rewelacji ale skoro już robić to chyba ori? bo tak się chwilowo pochyliłem nad tym tematem choć zdecydowany nie jestem... na chusteczke ci hak ori trochę kosztuje i nie wiem czy jakiś ogarnięty elektryk będzie musiał to podłączyć żeby fis nie wariował ---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:09 ---------- masz poczytaj http://a4-klub.pl/vb/search.php?searchid=108550
Patrykbor Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 :hi: Cicho jakoś JA dzisiaj schudłem o 530 pln Ale nowe amorki osłony i parę pierdół Teraz odkładanie kasy na 312 mm na przód
dziadek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Co wy na to żeby jutro spocika zrobić ? Niestety w środę nie mogę a jutro jak znalazł i może by jakie piwko wypić wtedy?
Patrykbor Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Co wy na to żeby jutro spocika zrobić ? Niestety w środę nie mogę a jutro jak znalazł i może by jakie piwko wypić wtedy? ale niema co opijać w sumie mogę podjechać bo pić to niestety bo nie mam transportu
dziadek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 w sumie mogę podjechać bo pić to niestety bo nie mam transportu są jeszcze bibaje i busy
dziadek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 mówisz wspólna wycieczka autobusem toć można
Patrykbor Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 nie pamiętam kiedy korzystałem z komunikacji miejskiej . Trzeba skoczyć na przystanek o której 7 na dworzec i dalej z buta
dziadek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 nie pamiętam kiedy korzystałem z komunikacji miejskiej . Trzeba skoczyć na przystanek o której 7 na dworzec i dalej z buta a nie lepiej dla ciebie tramwaj 2-ka koło Gastronimika? wysiadasz prawie pod PWSZ i sklep spożywczy-monopolowy po drodze
Patrykbor Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Faktycznie ,a z powrotem Łukasz nas rozwiezie
dziadek Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 No to co? postanowione? jak kbibi tu nie zajrzy to w dzień mu tel podpowiem bo to on zawsze namawiał na:drunk: - rozkład jazdy komunikacji miejskiej masz na portel.pl
bielik Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 pewnie pany że mogę Was poodwozić. zaraz do krzycha (kbibi) zadzwonię i go poinformuję. ale na 18 godzinę tak??? ---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:33 ---------- pany krzycha (kbibi) dzisiaj nie będzie.
dziadek Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 pewnie pany że mogę Was poodwozić.zaraz do krzycha (kbibi) zadzwonię i go poinformuję. ale na 18 godzinę tak??? ---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:33 ---------- pany krzycha (kbibi) dzisiaj nie będzie. damy radę i bez niego a ty Łukasz poproś żonkę o zabranie autka i piwko z nami
bielik Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 a to dobry pomysł. będziemy mieli taksówkę i ja będę mógł wypić. tylko gdzie i o której???
dziadek Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 a to dobry pomysł.będziemy mieli taksówkę i ja będę mógł wypić. tylko gdzie i o której??? nom 18 tam gdzie zawsze
dziadek Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 to pod chmurką impra??mi pasi w audi - jedno ma być
Plebansk8 Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 KURNA dziadek wiedziałem że mnie wrobisz
Patrykbor Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 to pod chmurką impra??mi pasi w audi - jedno ma być będą dwie
Rekomendowane odpowiedzi