adadur Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 najpierw sam chcę się z tym pomęczyć później wrzucę wszystko na forum instrukcja poszła na PW daj znać jak się obrobisz lub gdzieś się zatniesz
adadur Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 logi ... jeszcze nie analizowałem ale wydaje mi się że to będzie przepływka ... no coś trzyma turbinę
Buszek Opublikowano 17 Marca 2009 Opublikowano 17 Marca 2009 lifter ja dalem rade to i ty dasz __________________ a pytanko na marginesie kumplowi w a4 podczas wcisniecia alarmu na pilociku rozbraja alarm niby wylącza ale zamek nadal jest zamkniety gdzie szukac info na ten temat? chyba ze ktos wie jak otworzyc go inaczej
adadur Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 centralka musi być połączona ze sterowaniem centralnego - jak ma smykałkę to miernik w łapki i sprawdzać jak nie to do elektryka najlepiej tego co to zakładał. Jak otowrzyć auto - jak może otworzyć bagażnik to dostanie się do pompki - zdjąć wężyk i dmuchnąć Patrykbor może coś o tym powiedzieć
Buszek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 ok dziekowa :> zaraz zwijam do gda to jak sie z nim zobacze to popatrzymy bo cos mieli wczoraj w nocy z nim probowac ale nie wiem co zdzialali ___ a tu kolejne ladne auto z Ega: http://www.elblag24.pl/elblag,wjechal_w_tyl_ciagnika,20338,0,0,0.html
GRazny Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 Adam... jest taka prośba... kolega ma problem od kilku miesięcy i podejrzewamy kąt synchronizacji (bo robili to na pałę) chodzi o logi ale tylko statyczne i tylko grupa gdzie widać kąt synchronizacji... bo skoro na statycznych wyjdzie to po co więcej robić wstępnie powiedziałem mu o piątku (tylko zaznaczyłem że niewiem czy będziesz) Passat 1.9 AWX chłopak zapisał się na spoty passata ale podobno nie miał tam z kim gadać
adadur Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no to co ... niech sobie A4 kupi rozumiem że w piątek przy okazji akcji z kierownicą?
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 A wstępnie o której będziecie bo muszę w garażu trochę ogarnąć
GRazny Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no to co ... niech sobie A4 kupi rozumiem że w piątek przy okazji akcji z kierownicą? no tak pomyślałem... przy okazji tej kierownicy... myślę że na 18tą będzie ok - mi przynajmniej pasuje...
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobra to się szykuje Adam my to chyba se po małym możemy walnąć :gwizdanie: Grzesiek cie przywiezie i odwiezie
GRazny Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 dobra to się szykuje Adam my to chyba se po małym możemy walnąć :gwizdanie: Grzesiek cie przywiezie i odwiezie no pewnie... to jakie kupić?
Buszek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a wy tylko o jednym adam co do tego kumpla z centralnym to miales racje otworzylim go i pompencja
GRazny Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a wy tylko o jednym adam co do tego kumpla z centralnym to miales racje otworzylim go i pompencja Ci to nawet samochody dmuchają...
Buszek Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 no no kiedyś trzeba, w dziecinstwie sie zawsze bawiło w: potrafisz wejsc do samochodu przez rurę wydechową? a teraz trzeba sobie inaczej radzic
Patrykbor Opublikowano 18 Marca 2009 Opublikowano 18 Marca 2009 a wy tylko o jednym adam co do tego kumpla z centralnym to miales racje otworzylim go i pompencja Ci to nawet samochody dmuchają... pogadamy jak ci zostanie jeden kluczyk i zatrzaśniesz je w środku
Patrykbor Opublikowano 19 Marca 2009 Opublikowano 19 Marca 2009 [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 09:52_________________________________________________ ja sie rozkręcam widzę że nie mogłeś spać
Rekomendowane odpowiedzi