FroS-t Opublikowano 6 Marca 2021 Opublikowano 6 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 18:34, Użytkownik007 napisał: Czy aby położyć wosk na felgę wystarczy ja porządnie umyć np Rotonem i pędzlem, czy trzeba jeszcze robić jakieś "dironizowanie” ? Bo to ostatnie nawet nie wiem jak i czym... mycie, iron, tar, mycie, odtłuszczenie, powłoka
Użytkownik007 Opublikowano 7 Marca 2021 Opublikowano 7 Marca 2021 zatem: Iron - czym ? tar - co to i czym ? odtłuszczanie - czym ?
FroS-t Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Iron - Gyeon Iron lub CarPro Iron X Tar-środki do usuwania kleju po odważnikach i smoły, widać je w postaci małych, czarnych kropek, spryskujesz, unikasz zaschnięcia i spłukujesz jyz najlepiej wycierasz mikrofibra. Pamiętaj ze środki taki działają na suchej feldze, woda całkowicie je osłabia odtłuszczenie - ja preferuje Gyeon Prep lub CarPro Eraser
Użytkownik007 Opublikowano 29 Marca 2021 Opublikowano 29 Marca 2021 W dniu 9.03.2021 o 12:08, FroS-t napisał: Iron - Gyeon Iron lub CarPro Iron X Tar-środki do usuwania kleju po odważnikach i smoły, widać je w postaci małych, czarnych kropek, spryskujesz, unikasz zaschnięcia i spłukujesz jyz najlepiej wycierasz mikrofibra. Pamiętaj ze środki taki działają na suchej feldze, woda całkowicie je osłabia odtłuszczenie - ja preferuje Gyeon Prep lub CarPro Eraser Zanim do wosku to mam problem z nalotem na felgach, założyłem temat. Jeśli miałbyś chwile to zerknij może coś mi podpowiesz
Rekomendowane odpowiedzi