Pawcio455 Opublikowano 15 Października 2019 Opublikowano 15 Października 2019 Witam posiadam Audi A4 B8 2.0 TDI 2014r. Chciałbym wymienić ekran główny w samochodzie na dotykowy, czy jest w ogolę taka możliwość ? Jeśli tak to jakie.? Nie znam sie na tym kompletnie. Niżej przesyłam zdjęcie jak to u mnie wygląda. Proszę o pomoc. Takie coś bym chciał : https://www.youtube.com/watch?v=PguyP4QA-e0&feature=share&fbclid=IwAR3a2OI04ECOWwnw8DkmU6TTXtgwNl5-cfuSL13Bq_vDJ3ThP1SfD4CN05o
czarny108 Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 (edytowane) Gdzieś na forum widziałem wynalazek, który polegał na podmianie samego ekranu, na taki, który był jednocześnie swego rodzaju... tabletem. Czyli mogłeś się przełączać między fabrycznym zestawem - i wtedy sterowanie z panelu MMI a ów tablet jest wyświetlaczem, albo włączasz opcję ANDROID i wtedy masz funkcjonalność dotykową z mapami google itp. I to było genialne, niestety nie jestem w stanie tego znaleźć. Ale gdzieś jest na forum. A inna sprawa, że trochę nie rozumiem tego pędu do ekranów dotykowych w samochodach. Przecież to jest po prostu niebezpieczne. Edytowane 30 Października 2019 przez czarny108
KrokW Opublikowano 23 Lutego 2020 Opublikowano 23 Lutego 2020 Ja założyłem to i działa Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com PL.ALIEXPRESS.COM
rolon Opublikowano 17 Marca 2020 Opublikowano 17 Marca 2020 W dniu 23.02.2020 o 18:28, KrokW napisał: Ja założyłem to i działa Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com PL.ALIEXPRESS.COM Też przymierzam się do zakupu takiego zestawu, powiedz kolego jak się to sprawuje?
KrokW Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 Wszystko co pokazują działa, rozdzielczość ok, głos ok, wszystko ok praktycznie co na telefonie można zainstalować na tablecie
rolon Opublikowano 21 Marca 2020 Opublikowano 21 Marca 2020 a można wchodzić w podstawowe funkcje auta czyli np. stan oleju?
czarny108 Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Android Auto i Apple CarPlay groźniejsze niż jazda pod wpływem? - Nowe technologie w INTERIA.PL NT.INTERIA.PL Kliknij i zobacz więcej. ?
KrokW Opublikowano 22 Marca 2020 Opublikowano 22 Marca 2020 Wszystkie podstawowe funkcje Audi działają
Rekomendowane odpowiedzi