Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] nie kupujcie nakładek na lusterka car jack!!to gówno!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kupujcie tej firmy nakładek na lusterka to jedno wielkie gówno kupilem tej firmy we wrzesniu i w listopadzie poodpadalo mi te sreberko zanioslem na reklamacje i dali mi nowe i dzisiaj patrze a tam znowu lakier jakby spuchl stuknac palcem to poodpada. Najgorsze ze mialem oryginalnie czarne metalic i przykleilem silikonem wiec jestem juz skazany na jakies nakladki?jakiej firmy byscie mi polecali?koles mowil ze nie przyjmie mi tych nakladek na reklamacje bo ciagle musial wymieniac i jest ostro w plecy a uszkodzenie sa przez mrozy szok!!!

Opublikowano

Kolejny co się złapał na to. Jak już to tylko obudowy In Pro :good:

Opublikowano

Kup pan obudowy In-Pro po ok 300zł nie bądź sknera :naughty: a wszsytko bedzie idealne

Opublikowano

Mam takie male pytanko:) Przy zakładaniu tych obodów lusterek trzeba całe lusterka ściagać czy da się same obudowy??;p

Opublikowano

Jak sie nie czyta forum, to tak sie konczy.. :)

Opublikowano

Mam takie male pytanko:) Przy zakładaniu tych obodów lusterek trzeba całe lusterka ściagać czy da się same obudowy??;p

Kurcze :disgust: :bicz3: obudowy to cześć lusterka musisz to zmienić żeby były inne :naughty: i sam sobie odp. obudowy to nie lusterko :rolleyes:

Opublikowano

obudowy lusterek zaklada sie bez zdejmowania stawiasz na parkingu i przyklejasz bo te tasmy samoprzylepne odskakuja nakladki sa zle spasowane co do tego linka mi sie nie podobaja satynowe mam czarne autko lakier perla czarna wiec super wygladaja chromy dlatego polecialem na nakladki chromowane zna ktos moze jakas dobra sprawdzona firme produkujaca nakladki chrom?

Opublikowano

Odpusc sobie te nakładki :sick3: na jednych sie przejechałeś i dalej chcesz to kupić :disgust: Zainwestuj w całe obudowy In-Pro

http://www.allegro.pl/item583802673_lusterka_chrom_in_pro_audi_a3_a4_a6_a8_tuning.html

bedzie to o wiele lepszym rozwiązaniem :gwizdanie:

Opublikowano

mialem tez obudowy car pointa i tez sie na nich ostro przejechalem wiec chyba bez kitu bedzie trzeba cos kupic porzadnego i przyoszczedzic:) tylko zastanawiam sie jak z jakoscia tego chromu mam takie cale obudowy kupione do skody z kierunkiem ale nie pamietam firmy wydalem na nie sporo kasy o wiele wiecej niz do skody i po zimie od soli powyskakiwaly takie zielone plamki ktos ma jakas naprawde sprawdzona firme ktora przetrwalaby rok czasu?te moje od skody kupione na zeszla wiosne cale lato jesien bylo wszystko ok a teraz jak przelecial pelen sezon po zimie sa zielone kropki taki nalot na chromie:(

Opublikowano

Z tego co wiem to obudowy In Pro są :good: Trochę osób ma takie założone i nie słyszałem o jakichś nalotach. Sam się niedługo do nich przymierzam :wink4:

Opublikowano

Czemu powtarzacie to wszystko co juz kiedys bylo przerabiane..? :)