Froning23 Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Cześć, co sądzicie o takim wynalazku : 6 rdzeń SAMOCHODOWY ODTWARZACZ DVD odtwarzacz GPS dla Audi A4 B8 A5 2008 2016 Android 9 radio samochodowe nawigacja multimedialna 4GB + 32GB ekran IPS kamera tylna w Samochodowe odtwarzacze multimedialne od Samochody i motocykle na AliExpress - 11.11_Double 11Singles' Day PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Ma ktoś może zamontowany podobny, warto kupić ?
Tekero Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Myślę, że ekran jest zbyt głęboko by obsługiwać go wygodnie dotykowo
znajomy73 Opublikowano 12 Listopada 2019 Opublikowano 12 Listopada 2019 Witam Zdecydowanie warto. mam taki założony i jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam
Froning23 Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Opublikowano 12 Listopada 2019 Godzinę temu, znajomy73 napisał: Witam Zdecydowanie warto. mam taki założony i jestem z niego zadowolony. Pozdrawiam O, świetnie. Będę miał parę pytań jeśli można...
Rekomendowane odpowiedzi