aleczadzior Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Witam mam pytanie co potrzebowałbym żeby wymienić radio concert w a4 b6 z nawigacją tą w liczniku na te większe RNS-E? Posiadam prawdopodobnie w aucie oryginalną antenę GPS z tego względu, że mam takie guziki przy lewarku skrzyni biegów więc już odpada dokupowanie anteny GPS. Mam świadomość, że było już milion tematów o zmianie radia concert na RNS-E ale nie spotkałem się z tym, że ktoś miał tą małą nawigacje w liczniku. Z góry dziękuję za pomoc.
MaTeo85 Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 możesz przykładowo kupić gotowy przewód antenowy w sklepie kufatec.com. Podłączasz go z jednej strony w bagazniku gdzie masz obecny moduł nawigacji z przewodem antenowym idącym do anteny i ciągniesz aż do przodu do radia gdzie wsadzisz rns-e KUFATEC WWW.KUFATEC.COM Antenna adapter to realize the GPS reception when converting the navigation BNS to the Audi Navigation RNS-E cena 20euro. może znajdziesz też coś podobnego na alledrogo czy innym portalu
MaTeo85 Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 aha a reszta to normalnie tak jak do każdego concerta. trzeba przejsc z tunelem na 2din... i kupic jeszcze przejściówkę z wtyczek iso (takie z concerta) na quadlock (taka jak jest w rns-e)
Rekomendowane odpowiedzi