kpikula Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Krótkie pytanie - AUDI A4B6 rok prod 2003 1.9 TDI mam zwykłą kierownicę , chciałbym wymienić na wielofunkcyjną , chodzi tylko o sterowanie radiem czy wymiana od takiego samego modelu -wystarczy tylko wymiana kierownicy czy coś więcej ? zdjęcie radia i sterownika poniżej
kpikula Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Moduł mam kompatobilny z literką N Czyli co ? Wystarczy tylko inna kierownica i powinną być dobrze ? Żadnej taśmy , modułu i programowania ?
luki19862121 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 3 minuty temu, kpikula napisał: Moduł mam kompatobilny z literką N Czyli co ? Wystarczy tylko inna kierownica i powinną być dobrze ? Żadnej taśmy , modułu i programowania ? Taśmę musisz mieć 16pin na zwykłej była osmio jak dobrze pamiętam. Więc potrzebujesz taśmę kiere i wiązkę + kodowanie.
kpikula Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 czyli to nie dla mnie Za dużo zachodu , Dzięki .
luki19862121 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 9 minut temu, kpikula napisał: czyli to nie dla mnie Za dużo zachodu , Dzięki . Na pierwszy raz pół godzinki roboty. Taśmę zmienisz w 10 sekund kiera 1 srubka kodowanie jeśli masz kabel sam zrobisz i gotowe.
kpikula Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Najbardziej obawiam się programowania gdyż nie mam kabla orginalnego i nie wiem czy dam radę wejść w poszczególne opcje
luki19862121 Opublikowano 2 Listopada 2019 Opublikowano 2 Listopada 2019 Do b6 zwykły kkl Ci wystarczy za parę złotych ewentualnie ktoś z okolicy forum pomoże
greg2505 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 jeśli chcesz kierę mf z b6 potrzebne części to kierownica z poduchą mf,moduł trapezowy,wiązka i taśma,jeśli z b7 to kiera,moduł Q,taśma i wiązka,kodowanie w obydwu przypadkach
Rekomendowane odpowiedzi