Mateusz1997 Opublikowano 19 Listopada 2019 Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Witam miałem ostatnio wypadek otworzyły się poduszki deska i kurtyny do wszystko zostało wymienione wachacz jeden był do wymiany wymieniłem komplet po wypadku nie mam wspomagania wie ktoś co trzeba zrobić wymienić całość czy można jakoś to ustawić audi a4 b8 2013 rok quattro Edytowane 19 Listopada 2019 przez Mateusz1997
Ariel_0 Opublikowano 2 Lutego 2020 Opublikowano 2 Lutego 2020 Witam, rozwiazaleś może problem z tym wspomaganiem?? Mam podobny przypadek i chyba stawiam na zwalony sterownik :-(
Patrykjagoda Opublikowano 20 Marca 2020 Opublikowano 20 Marca 2020 Ja też miałem strzala i od tej pory wspomaganie chodzi dziwnie. Mam servotronic. Pompa przewod maglownica płyny wymienione i dalej raz lekko raz ciężej nawet przy małej prędkości. Dodanie gazu nic nie daje niezależne od obrotów ale od widzi mi się. Jako minus to cały czas jakby pompa chodzi głośniej słychać głównie pompe.
Martyna777 Opublikowano 19 Lutego 2021 Opublikowano 19 Lutego 2021 Drodzy koledzy, Mam ten sam problem przy kupionym po strzale w bok A5, możecie podzielić się co u was pomogło ?
Rekomendowane odpowiedzi